Știri

Sinucidere în Bistrița! Un bărbat a căzut de la etajul 2 și a murit pe loc. Cine era

Dramă în Bistrița, după ce un bărbat cunoscut în comunitate s-a sinucis. Un dentist din Bistrița s-a aruncat pe geam de la etajul doi și a murit pe loc.

Bărbatul, care suferea de o depresie majoră, a căzut în cap de la etajul al doilea, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. El a lăsat în urmă doi copii, unul de 9 ani şi unul de 12 ani.

Soţia lui a sunat la 112 după ce a auzit o bufnitură şi s-a dus în bucătărie, unde era soţul ei, să vadă ce s-a întâmplat. Pentru că nu şi-a văzut soţul în casă, a avut o presimţire sumbră şi s-a uitat pe geam.

Citește și: Tragedie în Petroșani. Un tânăr s-a aruncat de la etajul 10. De ce se temea bărbatul

Acesta a căzut pe spațiul verde de lângă bloc, scrie bistriteanul.ro. Bărbatul în vâsrtă de 43 de ani lucrează ca tehnician dentar.

Medicii SMURD l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator şi l-au transportat la spital, continuând manevrele de resuscitare, fără succes, fiind pronunţat decesul în jurul orei 9.50.

Te-ar putea interesa și: Tânărul Attila Ganea a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros. Cum i-a fost bucuria fatală

Un caz incredibil vine din județul Satu Mare, unde un tânăr a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros, din cauza unui gest stupid.

Attila Ganea (28 de ani) se uita cu câțiva prieteni la finala de la Roland Garros, pe marginea unei piscine, din curtea unui amic de-al său.

De bucurie că Simona a luat punctul decisiv în meciul cu Sloane Stephens, el s-a aruncat în apă. Doar că, felul în care a plonjat i-a fost fatal.

Attila a dat cu capul de fundul bazinului, însă în primele momente de după lovitură el părea să nu aibă nimic, în afara uneui dureri la ceafă.

Bărbatul s-a culcat câteva ore după lovitură apoi s-a trezit și a continuat petrecerea alături de amicii săi. Nu după mult timp, i s-a făcut rău, iar prietenii au chemat o amublanță pentru a-l transporta la spital. Citește continuarea AICI.

Foto: ISU

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More