Connect with us

Știri

BLACK FRIDAY 2015. EMAG va vinde AUR

BLACK FRIDAY 2015 EMAG. eMAG anunta ca va vinde AUR de BLack Friday!

Surpriza mare de la eMAG este că vor vinde aur într-un parteneriat cu Piraeus Bank, ceea ce poate fi o formă de investiție.

Se vor vinde în total 1.000 de lingouri de aur de 24 karate și 400 monede de aur de 22 karate.Lingourile vor fi de 5, 10 sau 20 de grame, iar o monedă are 7,881 grame. Se va plăti exclusiv cu cardul și apoi vei fi contactat de reprezentanții Piraeus pentru a merge să ridici “produsul” de la banca

VEZI AICI OFERTA EMAG DE BLACK FRIDAY

De Black Friday 2015, la eMag ai telefoane, televizoare, laptopuri, tablete, iPhone, frigidere, calculatoare, smartphoneuri, aparate foto, camere video, electrocasnice, sisteme audio, la CELE MAI BUNE PRETURI.

Black Friday 2015, eMAG. REDUCERI DE PANA LA 95%  la cea mai variata gama de produse. Preturi ieftine la produse Samsung, Apple, Sony, Microsoft, Allview, Philips, HTC.

PRETURI BOMBA LA EMAG. REDUCERI de PANA LA 95%!

BLACK FRIDAY 2015 EMAG. Managerul general al eMag, Iulian Stanciu, anunţa că piaţa promoţiilor de Black Friday va depăşi un miliard de lei anul acesta. Astfel, eMag şi Flanco ar urma să deţină aproximativ 30% din total.

eMag, parte a grupului care operează şi brandul Flanco, a anunţat că vizează vânzări de 205 milioane de lei, în urma comercializării a 650.000 de produse.

BLACK FRIDAY 2015 EMAG. Potrivit reprezentantilor eMAG, traficul a crescut cu 29% anul trecut, fata de Vinerea Neagra din anul precedent.

CELE MAI BUNE PRETURI DE BLACK FRIDAY 2015.

BLACK FRIDAY 2015 EMAG. Numarul de produse vandute a crescut, de exemplu, anul trecut, cu 100%. De asemenea, potrivit unui studiu de piata, peste 11 milioane de romani au auzit de Black Friday si peste 6 milioane vor sa cumpere un produs de Vinerea Neagra.

Black Friday 2015  incepe la eMAG in data de 20 noiembrie 2015. Anul trecut, ora de start a cumparaturilor de Vinerea Neagra a fost ora 7 dimineața. eMAG anunta ca de BLACK FRIDAY 2015 va incepe sarbatoarea cumparaturilor va aduce REDUCERI MASIVE.

BLACK FRIDAY 2015 la EMAG. Preturi bomba de Vinerea Neagra 2015 la o gama variata de produse, printre care telefoane mobile, laptopuri, tablete, electrocasnice. Mii de produse la REDUCERE sunt disponibile in Vinerea Neagra la eMAG!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top