Connect with us

Știri

Black Friday 2015 – Ghidul complet

Black Friday 2015 se apropie cu pasi repezi si de astazi avem mai putin de o luna pana la marea intrecere a reducerilor de preturi

Cand va avea loc Black Friday 2015?

In mod obisnuit black friday are loc in ultima zi de vineri din luna noiembrie, dar dupa cum bine stiti la noi a fost devansata aceasta zi si vom avea la fel ca anul trecut doua editii de Black Friday 2015. Prima va incepe pe data de 20 noiembrie, iar urmatoarea pe data de 27.

Cine participa anul acesta la Black Friday?

Nu cred ca mai exista magazin online care se respecta si care sa nu participe anul acesta, insa va putem spune din surse extrem de sigure ca participantii vor fi: emag.ro, flanco.ro, domo.ro, altex.ro, mediagalaxy.ro, f64.ro, pcgarage.ro, elefant.ro, libris.ro, okian.ro, evomag.ro si multi altii.

Ce trebuie sa faci pentru a putea cumpara tot ceea ce iti doresti la reducere?

In primul rand ai grija sa iti faci o lista clara de produse pe care le urmaresti, mai apoi salveaza la loc sigur si usor de gasit link-urile produselor tale, pentru ca in noaptea de Black Friday 2015 sa trebuiasca doar sa accesezi link-ul si sa cumperi rapid tot ceea ce iti doresti. Nu uita sa-ti creezi un cont pe site-urile de unde doresti sa-ti achizitionezi produsele si sa ai toate informatiile personale completate, cum ar fi: numele tau, datele tale de contact, adresa de facturare, adresa de livrare a produselor si orice alte informatii crezi ca ti-ar rapi din timpul cumparaturilor, ce trebuie facute RAPID. Nu uita atunci cand achizitionezi ceva de black friday, cel mai bine este sa alegi plata produselor in numerar, pentru ca sistemele de plata cu cardul vor fi extrem de aglomerate si timpul de procesare va fi mare.

Alte informatii utile despre Black Friday 2015

Inarmeaza-te cu multa rabdare, cu siguranta magazinele online nu vor face fata valului de clienti ce vor dori sa achizitioneze ceva de black friday, prin urmare site-urile se vor misca extrem de greu. Nu uita sa te abonezi la newsletter, de obicei magazinele isi anunta clientii pe email atunci cand dau startul la promotii.

Tine cont ca joi seara (inainte cu o zi de black friday) majoritatea magazinelor isi inchid site-urile pentru a putea pregati promotiile, iar dupa ce faci cumparaturile nu te astepta ca acestea sa iti fie livrate a doua zi, poate sa dureze chiar si 14 zile pana cand magazinele vor reusi sa proceseze toate solicitarile venite de la clienti.

Nu stii ce vrei sa cumperi, dar totusi esti tentat sa pui mana pe produsele ieftine. Iata ce trebuie sa faci

Daca nu esti inca hotarat ce produse sa iti iei de black friday 2015, cel mai bine este sa urmaresti site-urile care vor scrie despre acest eveniment. Unul dintre ele este chiar Teo Trandafir.com, anul trecut v-am tinut la curent cu toate ofertele si reducerile marilor magazine. In categoria noastra speciala pentru Black Friday 2015 vom posta si in acest an toate infromatiile timp de 24 de ore.

Daca vrei sa citesti mai multe informatii despre produse inainte de a le cumpara, iti recomandam sa intri pe blogurile deja celebre cum ar fi: zoso.ro Arhi, PiticuSubiectiv.ro sau mobile247.ro care iti ofera review-uri la produse sau te pot avertiza daca anumite magazine umfla preturile special ca promotia sa para mai mare.

Vrei sa faci bani de black friday?

Daca ai un blog sau un site poti sa faci usor bani de black friday, tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa iti construiesti o strategie si sa te axezi pentru un anumit gen de produse. Mai apoi, poti incepe inca de pe acum sa scrii review-uri despre acestea, monetizarea o poti face cu ajutorul retelelor de afiliere, cum ar fi: profitshare.ro sau 2parale.ro.

Tine cont ca traficul pe site-ul tau s-ar putea sa creasca semnificativ, insa poti sa consulti parerea specialistilor in domeniu care iti dau sfaturi vitale pentru ca blogul tau sa ramana online si sa nu intampini probleme tehnice. Gasesti pe blogul lui Zoso ghidul complet.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top