Black Friday Lenjerii de Pat 2019 – Reduceri pe bune, mai mari de 50%!

Ultimul update: miercuri 30 octombrie 2019 11:51 Data publicării: miercuri 30 octombrie 2019 11:51
Autor , în Știri

Black Friday Lenjerii de Pat 2019 – Reduceri pe bune, mai mari de 50%!

Lenjeriile de pat reprezintă o investiție valoroasă, pentru că sunt importante pentru un somn bun, liniștit și confortabil. Pentru a cumpăra produse de cea mai bună calitate, care uneori pot fi o achiziție puțin mai scumpă, așteptăm reducerile ultra-senzaționale de Black Friday în fiecare an. Aceasta este perioada din an, când sunt reduceri la sute de produse, care includ:

 • Lenjerii de pat cu una sau două fețe
 • Lenjerii pentru pat simplu sau dublu
 • Lenjerii de pat pentru bebeluși, copii sau adulți
 • Pilote, perne, pături, cuverturi
 • Prosoape, covorașe și altele. 

După cum deja se știe, de Black Friday sunt reduceri impresionante și discount-urile cele mai mari. Prin urmare este o bună ocazie să achiziționăm lenjerii de pat la Black Friday, mai ales că sunt magazine online specializate, care au oferte de tip Black Friday la lenjerii de patLa aceste produse calitatea contează, am putea spune că este chiar o necesitate pentru un somn liniștit, sănătos și confortabil.

Chiar și în această perioadă se pot cumpăra lenjerii de pat la prețuri accesibile, nu doar de Black Friday. Vă sugerăm să intrați pe acest site pentru a vă convinge că nu trebuie neapărat să așteptați perioada de Black Friday, deși mulți consideră că ar fi perfectă pentru a cumpăra lenjerii de pat de calitate înaltă, la prețuri mici, în scopul de a face economii mari.

De exemplu, acum se pot cumpăra lenjerii de pat cu două fețe din bumbac satinat superior, care au prețul redus cu 47%. Imprimeurile materialelor sunt foarte frumoase, în nuanțe de culori în trend. Foarte interesante sunt lenjeriile de pat în culori pastelate, dar și cele în tonuri neutre, de roz, albastru, bleumarin, gri, sau cu imprimeuri cu buline, animale, păsări sau alte variante. Toate produsele sunt de calitate superioară, sunt fine, moi și plăcute la atingere.

Pe site-ul CumparaMisim.ro puteți vedea mai multe produse de calitate: colecții deosebite de lenjerii de pat, perne, pilote, cuverturi, prosoape, huse, pături, carpete și covoare.

Acest magazin online are articole la prețuri avantajoase și oferte de nerefuzat:

 • Lenjerii de pat în varianta outlet, de calitate, care se vând la prețuri mici, avantajoase
 • Cumperi două lenjerii de pat și plătești doar una (aceasta fiind oferta 1+1 gratis)
 • Cumperi o lenjerie de pat și primești o pernă sau o pilotă cadou
 • Două produse la 159 lei, sau un produs la 99 lei
 • Reduceri de 50% la lenjerii de pat Cocolino
 • Reduceri de 62% la produse din colecția Moș Crăciun
 • Reduceri de 45% la produse cu poze reale, la lenjerii de pat cu două fețe din bumbac satinat.

Păturile pufoase din colecția de produse Moș Crăciun au prețul redus cu 31%, au imprimeuri fabuloase, sunt perfecte pentru a fi oferite cadou de sărbători persoanelor dragi, rudelor sau prietenilor. Lenjeriile de pat cu imprimeuri Moș Crăciun au prețuri foarte avantajoase și în plus sunt produse de calitate, sunt realizate din materiale foarte bune, care pot oferi un somn confortabil și odihnitor. Toate au un aspect WOW, pot fi folosite de Crăciun, pentru a crea o atmosferă plăcută în casă.

Lenjeriile de pat pot oferi eleganță dormitorului, îl pot transforma într-un loc deosebit, elegant și frumos. Imprimeurile sunt fascinante chiar și la cuverturile de pat, au combinații de nuanțe de culori pastelate, liniștitoare. Toate produsele sunt realizate din materiale de foarte bună calitate, mai ales din bumbac 100%. 

Acum este o perioadă din an foarte bună pentru cumpărături pentru că sunt multe reduceri, de aceea merită să vedeți prețurile pe care le au colecțiile de lenjerii de pat ale acestui magazin online CumparaMisim.ro: 

 • Colecția Eponj Home cu lenjerii de pat cu imprimeuri inspirate din natură
 • Colecția Enlora Home de lenjerii de pat cu imprimeuri cu animale
 • Colecția brand-ului românesc Ralex Pucioasa care are lenjerii de pat din bumbac de calitate superioară
 • Colecția Lux Pearl Home care are lenjerii de pat dublu din țesături de bumbac, cu imprimeuri 3D, realizate prin tehnologii avansate
 • Colecția Cocolino cu lenjerii pufoase care au un design foarte atractiv, perfect pentru orice dormitor în trend.
 • Colecția de Lux Colors of Fashions ce include lenjerii de pat pentru adulți și copii, dar și lenjerii de pat moi, plăcute la atingere, special create pentru bebeluși.

Toate colecțiile sunt foarte frumoase, au o textură plăcută la atingere, cele din bumbac satinat prezintă o strălucire aparte. Lenjeriile de pat din bumbac 100% sunt foarte potrivite mai ales pentru sezonul rece, de toamnă și iarnă.

Este timpul să înlocuim seturile de lenjerii de pat de vară, care sunt din țesături mai subțiri, cu seturi de lenjerii de iarnă, care sunt din materiale mai dense, groase și călduroase. Acestea au proprietăți antistatice și antialergice, absorb perfect transpirația și păstrează căldura, permițând în același timp pielii să respire. Prețurile sunt avantajoase, ele pot fi achiziționate rapid, din magazinul online.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii