Connect with us

Știri

BOMBA: A fost gasita fiica lui ADI MINUNE!

Adi Minune este foc si para pe fiica ei Carmen. Aceasta a repetat figura de acum un an, cand a fugit de acasa in lume cu iubitul ei, Franco, cel care i-a creat nenumarate probleme familiei cantaretului de manele. Familia lui Franco a confirmat pentru presa ca fiica lui Minune sta la ei acasa.

Daca anul trecut Carmen a trecut printr-un adevarat balamuc, ascunzandu-se de tatal ei si de presa pentru a-si trai iubirea alaturi de Franco, de data aceasta fata a plecat de acasa fara scandal, infruntand situatia la vedere. Da, Carmen a fost gasita si este acasa la Franco!

CITESTE SI: RASTURNARE DE SITUATIE IN LEGATURA CU IDILA DINTRE BEYONCE DE ROMANIA SI PRINTUL BANATULUI!

Potrivit wowbiz.ro, Carmen sta in sectorul 3, intr-o casa top vagon, langa Hala Traian. Reporterii wowbiz.ro au fost acasa la familia lui Franco iar unchiul baiatului a vorbit despre idila dintre cei doi tineri fara nicio problema.

“Carmen nu este acasa, se intoarce maine. A plecat cu Franco, aveau treaba la studio. Acum s-au linistit, da. Si ei, si noi. Il vad si pe Franco fericit”, a declarat unchiul lui Franco pentru wowbiz.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top