Connect with us

Știri

BOMBA! Doua cupluri de vedete tocmai ce s-au despartit!

BOMBA! Doua cupluri celebre s-au despartit, anunta E! Entertainment. Este vorba despre Ariana Grande si Big Sean, pe de o parte si super-modelul britanic Cara Delevingne si St. Vincent, de cealalta parte.

Unul dintre cupluri, cel format dintre Cara Delevingne (22 de ani) si cantaretul St. Vincent, nu au petrecut mult timp impreuna, fiind una din cele mai scurte relatii din showbizul international. Cei doi au inceput sa se iubeasca in luna februarie.

CITESTE SI: DIALOGUL LUI HITLER CU UN JURNALIST EVREU

Motivul pentru care Cara si St. Vincent nu mai sunt acum impreuna, conform surselor site-ului la.eonline.com, este agenda supraincarcata a modelului britanic, de care cantaretul a tinut cont.
bomba cupluri 01
De cealalta parte, Ariana Grande si Big Sean au pus capat relatiei din cauza lui… Justin Bieber. Apropierea din ultima perioada intre Ariana si Justin, inclusiv pe scena (cantaretul american a fost invitat sa cante la mai multe concerte ale divei adolescentilor in turneul ei american).
bomba cupluri 02
Apropiatii celor doi cantareti sustin ca Ariana Grande nu mai suporta deloc crizele de gelozie ale rapperului Big Sean, fapt care a apropiat-o din ce in ce mai tare de Justin Bieber. Culmea este ca Big Sean si Justin Bieber sunt la randul lor foarte buni prieteni.

Surse foto: la.eonline.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top