Connect with us

Știri

BOMBĂ! Judecătorii au decis să fie eliberat din închisoare

Va fi eliberat din închisoare. Decizia a fost luată de judecători şi nu este una definitivă. Totodată, aceasta poate fi contestată în termen de 3 zile.

Judecătorii au decis astăzi și au acceptat cererea de eliberare din închisoare a fostului șef de la Dinamo.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012. Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 4.10.2017”.

Cristi Borcea a făcut muncă în folosul comunității doar să scape de închisoare. Fostul șef de la Dinamo chiar a spălat și podelele.

Cristi Borcea a fost condamnat, în 2014, la șase ani și patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Citeşte şi Planta care îţi taie pofta de mâncare! Ar trebui inclusă în orice dietă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top