Connect with us
Doi frati de 7, respectiv 9 ani, din judetul Botosani, au fost gasiti aproape in stare de inconstienta pe un camp, dupa ce au consumat alcool.

Știri

Botosani: Copii minori, gasiti aproape in coma alcoolica pe camp

Politia Botosani ancheteaza cazul a doi frati in varsta de 7 si 9 ani care au fost descoperiti aproape inconstienti pe un camp de pe raza localitatii Blandesti, copiii fiind ulterior internati in spital. Din primele informatii, fratii au luat o sticla de vin de acasa si au plecat sa o bea impreuna pe camp.

Incidentul s-a intamplat vineri dupa-amiaza, in apropierea localitatii Blandesti, din judetul Botosani, noteaza news.ro.

Un barbat a sunat la 112 dupa ce i-a gasit pe copii aproape inconstienti pe un camp.

”Este vorba despre doi copii de 7 si 9 ani gasiti pe camp inconstienti de catre un cetatean. Copiii au inceput sa isi revina cand au fost descoperiti, dar nu vorbeau. Cand am ajuns noi erau constienti, dar nu puteau comunica cu salvatorii. Au fost preluati de catre cele doua echipaje care au intervenit si au fost dusi la spital. Se presupune ca au consumat bauturi alcoolice pentru ca aveau halena alcoolica”, a declarat pentru News.ro Dorina Lupu, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani.

Citeste si: Vladimir Draghia, prins baut la volan. Ce reactie neasteptata a avut actorul

Politia face cercetari in acest caz.

Potrivit purtatorului ce cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Daniela Gheorghiescu, au fost sesizate atat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani, cat si serviciul social al Primariei.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro ca cei doi frati, un baiat in varsta de 7 ani si o fata de 9 ani, au mancat impreuna cu parintii acasa, apoi au mers intr-o anexa a locuintei de unde au luat o sticla cu vin.

Copiii au mers apoi pe un camp din apropierea localitatii unde au baut din alcoolul luat de acasa.

Potrivit surselor citate, copiii sunt internati in spital in stare stabila.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top