Connect with us
Botoșani: Femeia care a cântat fără oprire o săptămână pe patul de spital a murit!

Știri

Botoșani: Femeia care a cântat fără oprire o săptămână pe patul de spital a murit!

Cazul care a șocat o lume întreagă în 2013! Cazul unei femei din judetul Botoșani șoca opinia publică, Valeria Iurescu cântând fără încetare, vreme de o săptămâna, pe patul de spital.

Cazul Valeriei Iurescu a șocat opinia publică, dar și cadrele medicale din Botoșani, acolo unde femeia a fost internată în toamna lui 2013.

Originară din satul botoșănean Tudor Vladimirescu, femeia de 63 de ani, cât avea în 2013, declanșase o adevarată isterie pe internet, după ce pe Youtube apăruse o înregistrare cu ea cântând non-stop în spital! Fără să poată da explicații logice, doctorii au ascultat și ei atunci

mărturiile apropiaților, care susțineau că Valeria suferise un coșmar care ar fi condus apoi la faptul că femeia a cântat fără întrerupere vreme de o săptămână, cât a fost internată inițial.

Pentru că deranja restul pacienților, Valeria Iurescu a fost mutată ulterior într-un salon izolat de la Psihiatrie, până când a încetat să cânte, fiind trimisă acasă, în grija familiei. Bolnavă de aproape două decenii de diabet, fiind dependentă de insulină de câțiva ani,

Valeria Iurescu s-a chinuit enorm mai ales de când s-a aflat că suferă și de nacrolepsie, o boală caracterizată prin somnolență excesivă în timpul zilei. conform stirilekanald.ro

Când a încetat din viață

„Nu mai cântă cum cânta, dar doarme zi şi noapte. Nu schiţează nici un gest, doar mişca puţin mâinile şi buzele. Este foarte greu să o hrănesc pentru că deschide gura un pic.

Dimineaţa, o jumătate de oră durează până termină de mâncat. Eu sunt singurul care se ocupă de ea, îi fac de mâncare şi am grijă de ea. Are nevoie de îngrijire specială şi nu mai am timp de nimic.

Încerc să muncesc, dar trebuie să o întorc de pe o parte pe alta la câteva ore ca să nu amorţească. Nu pot pleca de lângă ea.

Mă rog la Dumnezeu să îmi de-a sănătate să pot să continui”, a povestit sotul femeii in 2015, in emisiunea lui Catalin Maruta, dupa care despre Valeria Iurescu nu s-a mai auzit nimic.

Din pacate, bolnava si fara posibilitati de tratament, femeia care a cantat non-stop timp de o spatamana in spital a incetat din viata anul trecut, in 2017.

Citește și: Vârsta de pensionare pentru mame va fi redusă în funcție de numărul de copii!

„A murit in spital, nu acasa, nu mai aveau ce sa-i faca. Atatea zile a avut Valeria, saraca… E ingropata in satul natal”, ne-a declarat un oficial din primaria Albesti (judetul Botosani).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top