Connect with us

Știri

Brașov. Accident în Timișul de Sus! O maşină cu 3 adulţi şi un copil a căzut în râu de pe pod

Trei adulţi şi un copil de doi ani au fost răniţi, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a căzut în râu, la Timişul de Sus, în judeţul Braşov. Accidentul este cu atât mai grav cu cât diferenţa de nivel dintre Drumul Naţional 1 şi râu este de aproximativ nouă metri.

Reprezentanţii ISU Braşov au anunţat, sâmbătă, că mai multe echipaje au intervenit pe DN 1, în localitatea Timişul de Sus.

„Un autoturism a căzut în râu. Sunt patru victime, trei adulţi şi un copil de doi ani”, au anunţat reprezentanţii ISU, citaţi de News.ro.

Potrivit acestora, cele patru victime sunt conştiente, o femeie fiind în stare mai gravă după ce a suferit multiple contuzii şi traumatisme,

Polițiștii brașoveni au deschis sâmbătă un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și încearcă să afle cum s-a produs accidentul.

Te-ar putea interesa și: Hunedoara. Accident grav între Deva și Simeria, 4 persoane au murit

Accident grav între Deva și Simeria pe 16 iunie. Patru persoane au murit, în urma unui grav accident pe Autostrada A1 între Deva și Simeria.Numărul persoanelor decedate în accidentul de circulaţie care a avut loc sâmbătă dimineaţa pe autostrada A1 Deva-Simeria.

Citește și: Mureș. Accident în Sângeorgiu pe 14 iunie. Șase mașini au fost implicate

Potrivit ISU Hunedoara, bilanţul victimelor accidentului, toţi bărbaţi, a ajuns astfel la patru persoane decedate şi trei rănite.

Cei trei răniţi au vârstele de 26, 38 şi 52 de ani şi au fost preluaţi cu ambulanţele şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva, aceştia suferind, conform primelor evaluări ale medicilor, traumatisme craniene, toracice, la mâini şi la picioare, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

„La faţa locului s-a intervenit cu cinci ambulanţe, dintre care un echipaj cu medic SAJ, două echipaje cu asistenţi, o maşină SMURD şi o maşină de intervenţie în caz de victime multiple”, a menţionat reprezentantul SAJ Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o maşină înmatriculată în judeţul Hunedoara care circula pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan înmatriculată în judeţul Timiş şi o autoutilitară înmatriculată în municipiul Bucureşti. Citește continuarea AICI.

Foto: ISU Brașov

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top