Connect with us
BREAKING NEWS. 77 de medici URMARITI PENAL

Știri

BREAKING NEWS. 77 de medici URMARITI PENAL

BREAKING NEWS – 77 de medici sunt urmariti PENAL.

77 de medici oncologi au fost pusi sub urmarire penala de procurorii DNA, dupa demararea unui anchete in luna februarie a acestui an. Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au pus sub urmarire penala 82 de suspecti intr-un mare dosar de coruptie.

Dosarul DNA vizeaza o firma care are ca principala activitate servicii de import, distribuire si promovare a anumitor medicamente. Au fost intocmite 77 acte materiale care dovedesc coruptia din sistem si toate documentele fac trimitere catre aceasta societate.

77 de medici specialisti oncologi sunt acuzati de fapte de coruptie. Pentru acoperirea infractiunilor, au fost intocmite 77 de contracte de sponsorizare care contrazic realitatea cu privire la sumele primite cu titlul de sponsorizare.

Stirile zilei 30 mai 2016

DNA cere 14 ani de inchisoare pentru afaceristul Puiu Popoviciu

Dosarul vizeaza un congres la care au participat cei 77 de doctori in Bangalore, India. Deplasarea medicilor a avut loc in urma cu 4 ani, in lunile februarie si martie. Procurorii sustin ca deplasarea in scop stiintific a fost doar un pretext pentru mascarea coruptiei din sistem in acest caz.

Dintre doctorii care au participat la congresul din India, niciunul nu a primit diploma de participare la finalul congresului, ci mult mai tarziu, pentru a nu atrage atentia asupra acestui eveniment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top