Connect with us
Breaking News! Cursurile de la Facultatea Carol Davila se suspendă

Știri

Breaking News! Cursurile de la Facultatea Carol Davila se suspendă

Cursurile facultății de medicină din București, Carol Davila se suspendă până pe 31 martie conform unei declarații făcute de rectorul facultății în contextul epidemiei din acest moment. Acesta a declarat la Antena 3 că hotărârea s-a luat pe 6 martie în consiliul facultății.

„Consiliul de Administratie al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti intrunit in regim de urgenta, in data de 08.03.2020 ora 13.00, hotaraste: Suspendarea cursurilor si lucrarilor practice precum si a examenelor pentru toti studentii facultatilor din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti incepand cu data de 09.03.2020 si pana la data de 31.03.2020, in conformitate cu prevederile art.3 din Hotararea nr.6/06.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situatii de Urgenta”, arată un anunţ postat pe site-ul instituţiei.

Secretarul de stat, Raed Arafat, a anunţat, duminică, decizia de a interzice accesul în spitale al studenţilor şi al aparţinătorilor pacienţilor, până la data de 31 martie.

„Multe spitale au amfiteatre şi studenţii vin în număr mare pentru a participa la cursuri. Pentru a proteja mai mult spitalul, cadrele medicale şi pacienţii, considerăm că această măsură e necesară”, a declarat Arafat într-o conferinţă de presă susţinută la sediul MAI.

El a mai spus că toate şcolile în care sunt raportate cazuri de infecţii cu noul coronavirus vor fi închise. În acelaşi timp, evenimentele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane vor fi interzise.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

2 Comments

2 Comments

  1. Gabi

    2020-03-08T19:23:15+02:00 at 19:23

    Fara suparare, mai exista ziaristi in Romania? Mai scrie cineva articole proprii, originale, dupa ce a mers pe teren sau s-a documentat? Am intrat pe o gramada de site uri azi si toate fac acelasi lucru. Scriu ce a zis X la emisiunea Y, ce a aparut pe site_ul Z care a preluat de pe alt site si ala a facut CopyPaste de la o agentie sau de pe un blog al nu stiu cui. Asta e presa online? Daca o tineti tot asa, n-o sa mai intre nimeni pe site-urile voastre. Nu mai zic de titlurile de 2 bani care nu prea mai pacalesc pe nimeni. Internetul e bun dar parca prea s-a umplut de scribi cu aere de jurnalisti…

    • Andreea Marinescu

      2020-03-08T19:29:13+02:00 at 19:29

      Ce nu este in regula la articol? E declaratia celor de la Carol Davila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top