Connect with us
BREAKING NEWS: FOCARE DE INCENDIU PROVOCAT in CLUJ NAPOCA. Traficul aerian poate fi afectat

Știri

BREAKING NEWS: FOCARE DE INCENDIU PROVOCAT in CLUJ NAPOCA. Traficul aerian poate fi afectat

De mai bine de 13 ore, pompierii din Cluj Napoca se confrunta cu cel mai ciudat incendiu din istoria orasului. Un incendiu de vegetatie a izbucnit aseara la o groapa de gunoi de la marginea orasului, iar autoritatile cred ca este vorba despre o mana criminala.

Pompierii au folosit mai bine de 300 de tone de apa pentru stingerea incendiului, insa acesta a fost repornit imediat. Primarul municipiului, Emil Boc, sustine ca a discutat cu firma de salubrizare care depoziteaza gunoiul la groapa de la marginea orasului si ca s-a deschis o ancheta pentru a-i prinde pe faptuitori.

INCENDIU DEVASTATOR in Canada: Flacarile nu pot fi oprite

30 de ani de la dezastrul de la Cernobil. Vezi aici filmul evenimentelor VIDEO

Una dintre temerile primarului, conform presei locale, este ca fumul urat mirositor si smogul format sa nu afecteze traficul aerian. O alerta a fost trimisa imediat pe aeroportul din Cluj, in cazul in care focarele de incendiu se extind si in alte zone ale orasului.

Cei de la ISU Cluj sustin ca incendiul a fost provocat in patru locuri diferite, in jurul gropii de gunoi. Nu este primul incendiu care a avut loc la groapa de gunoi de la marginea orasului in ultima luna, insa cel de azi noapte este cel mai puternic de pana acum.

Autoritatile nu au confirmat inca, oficial, ipoteza unei maini criminale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top