Connect with us
INML a finalizat raportul probelor ADN. Cui aparțin oasele găsite în pădure

Știri

BREAKING NEWS. INML a finalizat raportul probelor ADN. Cui aparțin oasele găsite în pădure

BREAKING NEWS: INML a finalizat raportul probelor ADN. S-a aflat cui aparțin oasele găsite în pădure.

INML a anunțat în seara de vineri pe ministrul Sănătății că raportul privind probele ADN în cazul Caracal este finalizat și trimis către DIICOT. Conform Antena 3, șeful DIICOT a anunțat în mod oficial că deocamdată nu a primit acest raport.

BREAKING NEWS: INML a finalizat raportul probelor ADN. S-a aflat cui aparțin oasele găsite în pădure.

Există mai multe speculații în presă și informații venite pe surse, însă noi așteptăm datele oficiale. Este posibil ca rezultatele oficiale să fie anunțate în această seară.

Până acum știm că este vorba despre o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 si 19 ani, care nu este Alexandra Măceșanu, conform unui comunicat DIICOT.

“Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală ‘Mina Minovici’ a înaintat către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparţinând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 – 19 ani şi că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziţiei domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuinţa inculpatului Dincă Gheorghe”, precizează un comunicat al DIICOT.

Știre în curs de actualizare

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top