Connect with us
Un accident de ambulanță pe Calea Floreasca din Capitală s-a soldat cu rănirea a cinci oameni. Incidentul s-a produs joi.

Știri

București: Accident de ambulanță pe Calea Floreasca

O ambulanță care transporta o pacientă la Spitalul Floreasca a fost implicată într-un accident cu alte șase mașini. Incidentul s-a petreuct pe Calea Floreasca, din cauza unui taxi care a intrat de pe o stradă principală fără să se asigure.

Pacienta şi cei doi membri ai echipajului de pe ambulanţă nu au fost răniţi grav, toţi fiind în investigaţii la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu. În accident au mai fost răniţi şoferul taxiului şi pasagerul din maşină.

Ambulanţa circula cu semnalele luminoase şi acustice pornite şi transporta o pacientă de la un centru de îngrijire la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru a fi supusă unei intervenţii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

În urma accidentului, pacienta nu a fost rănită, fiind preluată de o altă ambulanţă şi dusă la Spitalul Floreasca.

Asistenta medicală care era în ambulanţă are o lovitură la o mână, iar şoferul a suferit o presiune toracică uşoară, ambii mergând la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, a mai spus Alis Grasu.

Accident de Ambulanță pe Calea Floreasca. Cauza accidentului

Potrivit oficialilor Brigăzii Rutiere a Capitalei, în accidentul de pe Calea Floreasca s-au ciocnit un taxi cu o ambulanţă, iar în urma impactului au fost avariate încă cinci maşini.

Accidentul s-a produs după ce un taxi a ieşit de pe strada Biserica Floreasca şi a viraj la stanga fără să acorde prioritate ambulanţei, care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Şoferul taxiului şi pasagerul din maşină au fost răniţi în urma accidentului, a precizat Brigada Rutieră.

Circulaţia nu a fost blocată, în zonă fiind trimişi poliţişti care au dirijat traficul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top