Connect with us
București: Două cadavre au fost găsite înfășurate în folii de plastic pe bulevardul Timișoara!

Știri

București: Două cadavre au fost găsite înfășurate în folii de plastic pe bulevardul Timișoara!

Caz oribil în București. Doi bărbaţi, unul în vârstă de 52 de ani şi altul în vârstă de 65 de ani, au fost găsiţi fără suflare pe bulevardul Timişoara din Capitală, luni, în jurul orei 09.45.

Cei doi au fost găsiţi de anchetatori într-o hală, oamenii legii suspectând că au fost ucişi. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la IML urmând ca medicii legişti să efectueze autopsiile.

Cine erau cei doi bărbați

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, împreună cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cei doi bărbaţi decedaţi au fost identificaţi ulterior. Unul avea 52 de ani, iar celălalt 65 de ani.

Din primele cercetări se pare că bărbaţii au fost ucişi. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei

În jurul orei 11.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu erau de găsit.

Ulterior, în incinta societăţii comerciale, la etajul doi al clădirii a fost observat un corp, din primele date al unui bărbat, înfăşurat într-o folie de plastic, relatează libertatea.ro.

Apoi a fost descoperit un alt cadavru, tot înfăşurat în folii de plastic.

Citește și: Bihor: Accident grav cu un autobuz, un microbuz și o autoutilitară

„In aceasta dimineata, in jurul orei 09.45, pe bulevardul Timisoara au fost gasiti doi barbati decedati. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Serviciului Omoruri impreuna cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Cei doi barbati decedati au fost identificati, unul fiind in varsta de 52 de ani, iar celalalt in varsta de 65 de ani. In aceasta cauza cercetarile sunt desfasurate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti impreuna cu Serviciul Omoruri”, informeaza reprezentantii Politiei Capitalei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top