Bucureşti: Două persoane au fost rănite într-un accident produs de un şofer care era urmărit de poliţişti

13.07.2018
Bucureşti: Două persoane au fost rănite într-un accident produs de un şofer care era urmărit de poliţişti

Accident în București. Două persoane au fost rănite uşor vineri, în urma unui accident produs în Capitală de şoferul unui autoturism care era urmărit de Poliţie.

Potrivit Poliţiei Capitalei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit cinci autoturisme, pe strada Alexandru Şerbănescu.

„În jurul ori 11,45, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism al cărui conducător nu a oprit la semnalele poliţistului.

În zona staţiei RATB Pipera, pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra autovehiculului, lovind încă 5 autoturisme.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, iar pasagerul a fost reţinut de echipajele Secţiei 2 Poliţie.

În urma evenimentului au rezultat două victime rănite uşor la prima vedere şi pagube materiale”, precizează Poliţia Capitalei.

Braşov: Circulaţia pe DN1, la Predeal, a fost reluată pe ambele sensuri

Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN1, la Predeal, unde a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme şi care s-a soldat cu cinci persoane rănite, informează Infotrafic.

Cele cinci victime au fost transportate la spital, toate conştiente.

Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului, în prezent fiind formată coloană de autoturisme între staţiunile Buşteni şi Predeal, pe sensul de mers către munte, potrivit sursei citate.

Ofiţer de poliţie din Sibiu, reţinut pentru luare de mită

Constantin Crăciun, la data faptelor comisar de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul Rutier – Mediul Urban, a fost reţinut de procurorii DNA – Serviciul Teritorial Alba Iulia pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA, la data de 12 iunie, Constantin Crăciun a pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 lei sau 500 euro, pentru a efectua acte de urmărire penală într-un dosar pe care îl avea repartizat spre instrumentare.

În baza acestei înţelegeri, la data de 12 iulie, ofiţerul de poliţie a primit de la martor, în biroul său, suma de 1.800 lei, ocazie cu care a fost prins în flagrant.

Citește și: Buzău: Accident în Boboc. Un militar a murit, alți trei, răniți. Cine sunt victimele

Ofiţerul de poliţie va fi prezentat vineri Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.