Connect with us
București: Paznicii ucişi la fabrica de ciment ar fi fost otrăviţi!

Știri

București: Paznicii ucişi la fabrica de ciment ar fi fost otrăviţi!

Detalii șocante ies la iveală! Noi informaţii cutremurătoare în cazul dublei crime de la o fabrică de ciment din București, după ce, în această dimineaţă, poliţiştii au făcut primele reţineri.

Cei doi suspecţi acuzaţi că i-au ucis pe cei doi paznici în cartierul Drumul Taberei sunt din Vaslui şi muncesc la fabrica respectivă. Mai mult, suspecţii, care locuiesc în incinta firmei, lângă un cămin improvizat, sunt aceiaşi care, anul trecut, au fost suspecţi într-o altă crimă.

În 2017, în aceeaşi locaţie, a mai fost găsit un muncitor mort. Cadavrul a fost găsit abia după o lună, în putrefacţie. Atunci, suspecţii au stat o zi întreagă la audieri după care au fost lăsaţi să plece pentru că nu au fost găsite probe împotriva lor.

Astfel că, la această oră, anchetatorii merg pe ipoteza unor crime în serie, conform observator.ro

Paznicii nu era înfăşuraţi în folie de plastic

Surse judiciare au declarat pentru Observator.tv că cei doi paznici găsiţi morţi, ieri dimineaţă în jurul orei 09.45, pe Bulevardul Timişoara din Capitală, în incinta unei fabrici de ciment, nu erau înfăşuraţi în folie de platic, aşa cum s-a crezut iniţial.

Pe piciorul uneia dintre victime, era, într-adevăr agăţată o bucată de folie.

Cei doi paznici au fost aruncaţi de ucigaşi fix în acelaşi loc ca şi muncitorul mort anul trecut. Nu s-au găsit urme pe cadavre, singurele fiind cele făcute în urma căderii după ce au fost aruncaţi.

Mai mult, anchetatorii merg şi pe varianta otrăvirii.

Citește și: București: Două cadavre au fost găsite înfășurate în folii de plastic pe bulevardul Timișoara!

Foarte important, la audierile de anul trecut nu a existat niciun indiciu care să duca la ideea unui conflict între suspecţi şi muncitorul mort. La fel şi acum, nu sunt date că au avut loc certuri între cei doi paznici morţi şi muncitorii vasluieni suspectaţi de crimă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top