Știri

București, sector 2 – agentul termic va avea presiune redusă

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că în sectorul 2, presiunea agentului termic va fi redusă din pricina gerului de afară. Anunțul a fost făcut în această dimineață, după ce Bucureștiul a fost complet acoperit de zăpadă.

București, sector 2 – Rețeaua de termoficare este veche

Gabriela Firea a atacat, în discursul ei, problema presiunii scăzute a agentului termic, care va afecta Sectorul 2. „În această noapte nu am avut avarii la RADET dar suntem în dispecerat cu toate instituţiile din subordinea primăriei. Sunt anumite zone ale Capitalei care primesc agent termic la o presiune mai mică din cauza faptul că a fost şi va fi în continuare ger afară. Totodată, reţeaua de termoficare în Capitală este una îmbătrânită, de aproape 50 de ani, iar asta nu ajută.”

Citește și: Prognoza meteo 9-15 ianuarie 2017. Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Ninsorile abundente căzute în ultimele ore au provocat probleme mari și în trafic, pe teritoriul Capitalei. Traseele tramvaielor 23 și 32 sunt blocate iar mii de bucureșteni parcurg drumul către servici, pe jos. Prognoza meteo nu este nici ea dătătoare de speranță. Conform avertizărilor meteo, ninsorile vor continua să cadă cel puțin până astăzi după-amiază.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-01-11T10:10:23+02:00 10:10

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More