Connect with us
O femeie, in varsta de aproximativ 30 de ani, a fost descoperita injunghiata si abandonata intr-un tufis.

Știri

Update: Femeia injunghiata si abandonata la marginea Ploiestiului, identificata

In aceasta dimineata, un om al strazii a alertat Politia dupa ce a găsit in tufisurile de pe marginea unei strazi din Ploiești cadavrul unei tinere.

Update: 5 august, ora 19:00: Femeia, descoperita moarta la marginea Ploiestiului, este o contabila in varsta de 43 de ani, casatorita si mama unui baiat de 18 ani.

Femeia a fost vazuta ultima oara miercuri dimineata, la ora 9, cand a plecat de acasa, din blocul de pe strada Eremia Grigorescu, unde locuia cu sotul ei si baiatul de 18 ani.

Nu se stie insa ce a facut intreaga zi. Nu a dat niciun semn, iar familia n-a stiut nimic de ea. Medicii legisti au stabilit ca victima a fost ucisa in cursul noptii si joi dimineata a fost descoperita intamplator de un om al strazii.

Trupul fara viata fusese abandonat in zona industriala a Ploiestiului, la marginea unei strazi intens circulate de TIR-uri si camioane.

Femeia a sfarsit intr-un mod extrem de violent. Anchetatorii spun ca, pe langa plagile injunghiate, avea si alte traumatisme pe corp, semn ca fusese batuta crunt inainte de a fi ucisa. Cel mai probabil, omorul s-a petrecut in alta parte, iar criminalul a dus cadavrul la marginea orasului, in speranta ca nu va fi gasit prea repede.

L-a acoperit cu o folie, dar tocmai asta i-a atras atentia trecatorului care a facut descoperirea.

Stire initiala

La fata locului au ajuns imediat criminalistii, care au descoperit trupul neinsufletit al unei tinere de aproximativ 30 de ani. Aceasta avea o plaga injunghiata in zona gatului.

 

loc-crima3

Oamenii legii au descoperit in apropierea cadavrului o geanta, cel mai probabil a femeii. Anchetatorii spera sa gaseasca acte privind identitatea femeii ucise.

Totodata, din primele cercetrari, crima a fost comisa de curand. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca fapta sa fi fost savarsita in alt loc si ulterior criminalul sa fi adus cadavrul in tufisul de pe marginea drumului.

Zona a fost securizata, iar politistii folosesc caini pentru a lua urma criminalului.

Accesul masinilor a fost interzis, de la intrarea dinspre Bdul Republicii si la intersectia cu strada Poligonului.

Cazul va fi preluat de Parchet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top