Cadavrul unei tinere de 21 ani, găsit în apropierea râului Bistriţa Ardeleană

08.08.2018
Cadavrul unei tinere de 21 ani, găsit în apropierea râului Bistriţa Ardeleană

Descoperire șocantă noaptea trecută în Bistrița Năsăud. Cadavrul unei tinere de 21 ani a fost găsit marţi seara în apropierea râului Bistriţa Ardeleană, în cartierul Viişoara din municipiul Bistriţa, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma necropsiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, anchetatorii spun că nu ar fi vorba despre o crimă.

„Poliţia a fost sesizată despre faptul că s-ar fi găsit un cadavru în Viişoara, în apropierea râului Bistriţa. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care, în cadrul verificărilor, a stabilit că este vorba despre o tânără de 21 ani, din Viişoara.

Polițiștii spun că nu există suspiciuni de omor

În continuare, poliţiştii de la Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la decesul tinerei. Nu sunt suspiciuni, în acest moment, de omor”, a declarat Diana Pintea.

Chiar dacă fata nu a mai fost văzută de către familie şi vecini de câteva zile, nimeni nu a sesizat poliţia cu privire la dispariţia ei.

Tânăra decedată locuieşte într-unul din blocurile sociale construite de Primăria Bistriţa în cartierul Viişoara. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală. Polițiștii vor să stabilească cu exactitate care sunt circumstanțele în care tânăra a murit.

Citește și Huneodara: Femeie, omorâtă de viitură la Basarabasa

Citește și Crimă în Lugoj! Un taximetrist a fost omorât de 2 adolescenți. Nimeni nu a semnalat dispariția acestuia

Citește și Ion Stan, fost deputat PSD, a murit la mare! Cauza decesului

Trupul neînsuflețit al fetei a fos transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.