Connect with us
CALATORI IN PERICOL – Un avion al companiei Blue Air a aterizat de urgenta

Știri

CALATORI IN PERICOL – Un avion al companiei Blue Air a aterizat de urgenta

Pasagerii romani au fost in pericol ieri dupa ce un avion al companiei Blue Air a aterizat de urgenta. Acesta efectua cursa Milano-Bucuresti.

Pasagerii sustin ca imediat dupa decolare au simtit cum avionul se zgaltaie. Aeronava a trecut printr-o serie de turbulente. De asemenea, au fost coborate mastile de oxigen pentru ca pasagerii sa fie in afara oricarui pericol. Cabina aeronavei s-a depresurizat, iar pilotii trebuiau sa aterizeze de urgenta pe aeroportul Otopoeni.

Cu toate ca au trecut prin clipe de cosmar, nu toti pasagerii il lauda pe pilot pentru ca a stiut sa actioneze in timp util si le-au salvat vietile. „Nu mai merg in viata mea cu avionul”, a declarat unul din calatori.

Epava avionului EgyptAir a fost gasita sustin autoritatile

Un avion a luat foc pe pista VIDEO! Peste 300 de oameni evacuati de urgenta!

Incidentul a fost dezvaluit de jurnalistul Vitalie Cojocari pe pagina sa de Facebook. Gheorghe Racaru, Directorul General al Blue Air spune despre incidentul de ieri, in care cabina unei aeronave s-a depresurizat:

”Aeronava companiei Blue Air, YR-BAC care a efectuat ieri, 19 iunie, zborul 0B160 pe ruta Milano Linate – Bucuresti, a aterizat in conditii normale, toti pasagerii ajungand in siguranta la destinatie.

Cu cateva minute inainte de aterizare cabina s-a depresurizat, astfel, conform procedurilor, mastile de oxigen au fost coborate pentru a asigura siguranta pasagerilor pana la aterizare.

Situatia nu a pus in niciun moment in pericol securitatea pasagerilor si sau a echipajului. In prezent aeronava este supusa verificarilor tehnice.”

Cu cateva minute înainte de aterizare cabina s-a depresurizat, astfel, conform procedurilor, mastile de oxigen au fost coborâte pentru a asigura siguranța pasagerilor pana la aterizare. Situatia nu a pus in niciun moment in pericol securitatea pasagerilor si sau a echipajului. In prezent aeronava este supusa verificarilor tehnice.”, a scris jurnalistul pe reteaua de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top