Connect with us
FPTR oferă camere de hotel gratuite în hotelurile membrilor asociaţiei, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Știri

Camere de hotel gratuite pentru persoanele blocate în București din cauza zăpezii

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) oferă camere de hotel gratuite, în hotelurile membrilor asociației. Oferta este adresată persoanelor blocate în București din cauza zăpezii, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Gratuitatea este oferită persoanelor din provincie care nu se pot întoarce acasă din cauza drumurilor blocate sau ale căror avioane nu au putut decola.

”Pentru a beneficia de această ofertă, persoanele care au nevoie de cazare vor trebui să prezinte la recepţia hotelului buletinul şi biletul de tren sau autocar pe o rută care este, la momentul cazării, închisă. De asemenea, pot veni cu biletul de avion pentru o cursă care a fost anulată”, se arată într-un comunicat emis de FPTR.

Reprezentanții Federației precizează că oferta este valabilă doar pentru cei cu bilete cumpărate înainte de publicarea acestui anunț.

Potrivit comunicatului emis de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, 25 de curse aeriene de pe Aeroportul Otopeni au fost anulate vineri, din cauza condițiilor meteorologice.

CFR Călători a anulat sâmbătă 56 de trenuri

Reprezentanții CFR Călători au anunțat că 56 de trenuri au fost anulate sâmbătă. Majoritatea făceau legătura între București și estul țării. Trenurile din Gara de Nord înregistrează întârzieri de 240 de minute la sosiri și 40 de minute la plecări.

ANM a anunțat, sâmbătă dimineața, cod galben de vreme geroasă până pe 9 ianuarie, inclusiv. Temperaturile înregistrate vor coborî până la -25 de grade, pe timp de noapte.

Meteorologii au emis și un cod galben de intensificări ale vântului, zăpadă spulberată şi troienită valabil până duminică la ora 22.00, în estul şi centrul ţării.

Avertizarea vizează judeţele Suceava, Botoşani, Harghita, Neamţ, Iaşi, Sibiu, Vâlcea, Argeş, Braşov, Covasna, Bacău Vaslui, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Călăraşi, Brăila, Galaţi, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top