Connect with us
Campionul olimpic la inot Ryan Lochte a fost agresat in direct la TV, in timp ce participa la un show de dans, difuzat de postul american ABC.

Știri

Campionul olimpic Ryan Lochte, agresat in direct la TV VIDEO

Inotatorul Ryan Lochte a fost agresat, luni, in timpul spectacolului televizat „Dansand cu vedetele” de la postul american ABC, de doi barbati din public ce purtau tricouri albe cu numele sportivului, peste care era aplicat semnul interzis, informeaza lequipe.fr.

Incidentul s-a petrecut in momentul in care Lochte si partenera lui, dansatoarea Cheryl Burke, ascultau verdictul juriului dupa prestatia lor. Fortele de securitatea au intervenit imediat si i-au indepartat pe cei doi. Camerele de lua vederi au ramas fixate pe juriu, astfel ca actiunea agresorilor nu a fost transmisa la TV. Dupa o pauza publicitara, prezentatorul a evocat un „mic incident”, iar Lochte a precizat ca este in regula.

Ryan Lochte a fost suspendat zece luni de Comitetul Olimpic American si de federatia americana ca urmare a scandalului falsului jaf de la Jocurile Olimpice de la Rio.

Lochte si James Feigen au declarat ca ei si alti doi colegi americani, Gunnar Bentz si Jack Conger, au fost jefuiti, la 14 august, la Rio de Janeiro, de barbati inarmati, imbracati in politisti, in timp ce se intorceau cu un taxi in Satul Olimpic, dupa o petrecere.

Insa ancheta in acest caz a scos la iveala ca nu a existat niciun jaf armat, cei patru vandalizand o benzinarie si fiind obligati sa plateasca pagubele produse.

Acest scandal a produs un val de indignare in SUA la adresa lui Lochte. Mai multe companii au rupt contractele de sponsorizare cu multiplul campion olimpic.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top