Connect with us
Degețica

Știri

Când s-a născut, această fetiță era deosebit de mică și s-a spus că va muri. După 13 ani, medicii încă nu pot crede ce s-a întâmplat cu ea…

Kenadie Jourdin-Bromley s-a născut pe 13 februarie 2003, cu o formă foarte rară de nanism. Ea cântărea doar un kilogram la naștere și era așa de mică încât asistentele de la maternitate au numit-o Degețica.

Medicii au fost foarte sceptici în ceea ce privește șansele de supraviețuire. Nanismul poate fi o consecință a dezvoltării mentale întârziate, a unei boli respiratorii sau a unor probleme digestive, așa că doctorii i-au spus mamei sale că nu „Degețica” nu va trăi foarte mult.

Familia a botezat-o rapid, pentru ca nu cumva să moară nebotezată. ,,Am botezat-o imediat fiindcă ni s-a spus să o aducem acasă doar ca să moară”, a declarat mama fetei, pentru metro.co.uk.

Din fericire, medicii s-au înșelat. Kenadie a reușit să supraviețuiască, deși nimeni nu îi dădea prea multe șanse. Și a ajuns la 13 ani.

Citește și: A născut trei copii, dar apoi a făcut un gest pe care nimeni nu l-a anticipat. Ce s-a găsit în frigiderul ei

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top