Connect with us
O femeie din Statele Unite a slăbit spectaculos după ce a renunțat la un singur aliment. Tânăra a dezvăluit secretul său.

Știri

Cântărea 160 de kilograme. A renunțat la un SINGUR aliment și a slăbit spectaculos!

Amy își amintește că era dependentă de untul de arahide, aliment pe care îl consuma în cantități foarte mari, de mai multe ori pe zi.

„Consumam circa patru mii de calorii pe zi, ceea ce a fost un șoc imens. Caloriile continuau să se adauge din cauza faptului că mâncam prea mult unt de arahide”.

Americanca a redus dimensiunea porțiilor, a început să facă exerciții fizice și a renunțat la untul de arahide. Înainte să facă acest lucru, ea obișnuia să-l mănânce direct din borcan, cu lingura. Totodată, ea mânca și dulciuri pe bază de unt de arahide.

Citește și: Anamaria Prodan a slăbit mai bine de 10 kilograme. Care este rețeta siluetei sale

Citește și: Avea 146 de kilograme, dar a slabit enorm. Acum, toti barbatii sunt innebuniti dupa ea VIDEO

„De când am început să îmi număr caloriile, mi-am fixat obiective privind pierderea în greutate, pe care să le ating. Acest lucru m-a ajutat foarte mult să slăbesc”, a mai mărturisit femeia, care acum cântărește 67 de kilograme.

Ea și-a documentat progresul și postează zilnic imagini cu ea pe Instagram, în speranța că va convinge și alte persoane să îi urmeze exemplul și să fie atenți la ce mănâncă.

 

 

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top