Connect with us
Ioana Birou, implicată într-un accident

Știri

Cântăreața Ioana Birou, implicată într-un grav accident rutier

Accident grav de circulație, în județul Gorj. Cunoscuta cântăreața de muzică populară, Ioana Birou a fost implicată într-un tragic eveniment rutier.

Duminică seara, în localitatea Moi, interpreta a accidentat mortal un bătrân de 83 de ani. În urma tragediei, și interpreta de muzică populară a ajuns în stare gravă la spital.

Cântăreaţa de muzică populară Ioana Birou, în vârstă de 20 de ani, din Turburea, fiica unui agent la Poliţia Oraşului Filiaşi, este autoarea accidentului rutier.

Cântăreață de muzică populară, implicată într-un accident mortal

Ioana Birou, care se afla la volanul maşinii, se află la spital în stare gravă, după ce maşina a ajuns apoi într-un cap de pod. O altă pasageră, de 24 de ani, care se afla în maşină, a fost rănită „Un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, în care se mai afla o pasageră de 24 de ani, pe fondul neatenţiei, a acroşat un bărbat de 83 de ani, care se afla în traversarea părţii carosabile, rezultând decesul victimei. Tânăra de 20 de ani a fost rănita grav”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top