Connect with us
Cântărețul Ducu Bertzi s-a prezentat la sediul IGPR, pentru a fi audiat în dosarul SRR, care îi vizează pe mai mulți membri ai Consiliului de Administrație.

Știri

Cântărețul Ducu Bertzi, audiat în dosarul SRR

Ducu Bertzi, membru în Consiliul de Administrație al SRR, s-a prezentat luni la IGPR, pentru audieri în dosarul de abuz în serviciu și conflict de interese care îi vizează pe mai mulți foști și actuali membri ai CA al Societății Române de Radiodifuziune.

De asemenea și președintele director general al SRR Ovidiu Miculescu a fost citat. Acesta nu se poate prezenta la IGPR, întrucât este internat de trei zile la Spitalul „Sf.Pantelimon”.

Citește și: Contre între Dragnea și Iohannis pe tema taxei radio-tv. Scrisoarea liderului PSD pentru președinte

Dosarul SRR

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi procurori au efectuat joia trecută percheziţii la Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) într-un dosar care vizează fapte de abuz în serviciu şi conflict de interese, cu un prejudiciu estimat de 400.000 de lei.

Cei 11 membri ai Consiliului de Administraţie al SRR sunt acuzaţi că fi participat la luarea unor decizii în urma cărora au fost încheiate ilegal mai multe contracte privind achiziţii de servicii de turism.

Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune este Ovidiu Miculescu, iar membri sunt Maria Ţoghină,  Mirela Ioana Fugaru, Ruxandra Săraru, Radu F. Alexandru, Alexandru Ducu Bertzi, Andras Istvan Demeter, Ana Florea, Alina Stanciu, Alexandra Dumitraşcu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doroş şi Alexandru Muraru.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top