Connect with us

Știri

Cântărețul Michael Polnareff, de urgență la spital. Medicii sunt rezervați

Cântărețul Michael Polnareff a ajuns de urgență la spital. Michael Polnareff suferă de embolie pulmonară, după cum se arată în certificatul medical publicat de Le Figaro.

Le Figaro a publicat certificatul medical al cântăreț francez. Dr. Philippe Siou va susține, marți 6 decembrie, o conferință de presă de la Spitalului American din Paris.

michael-polnareff

După cum reiese din certificatul medical cântărețului francez suferă de o „embolie pulmonară bilaterală”. Starul francez a fost „spitalizat la 3 decembrie, ca parte a unui sindrom infecțios tratat timp de o săptămână.”

Michael Polnareff se luptă pentru viața sa

Dr. Siou care se ocupă de artist a făcut o declarație liniștitoare.. „Nu este între viață și moarte, dar dacă nu ar fi fost tratat, de fapt, lucrurile ar putea merge prost. Este încă o cauza foarte frecvent de moarte subită,” a spus el. Medicul a spus că Michael Polnareff nu este complet salvat: „Nu ne putem decide, există o perioadă, aș spune 48 de ore. Și, în 48 de ore, putem spune dacă este în afara pericolului.”

„Sâmbătă dimineața,când s-a trezit, a tușit mult. A avut probleme de respirație și a avut o creștere bruscă a tensiunii. El a fost dus la spital.”, au declarat apropiații.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top