Connect with us

Știri

Cardul de sanatate NU ARE BANI!

Acesta este mesajul pe care autoritatile si bancile incearca sa-l transmita de cateva zile celor care au introdus cardurile de sanatate in bancomatele din tara.

A fost nevoie de un singur zvon pentru ca oamenii sa ia cu asalt bancomatele din tara, pentru a introduce in ele cardurile de sanatate. Cineva ar fi spus ca plasticul oferit de CNAS ar avea in cont cateva sute de euro, asa ca romanii au vrut sa vada minunea si eventual sa scoata sumele respective din cont.

Drept urmare, mai multe bancomate din tara au fost blocate, dupa ce oamenii au introdus cardurile respective, in speranta ca vor primi bani in plus din partea statului. Problema a aparut in momentul in care unitatile bancare au blocat cardurile de sanatate, astfel ca oamenii au ramas si fara speranta de a se imbogati subit si fara cartela care de fapt le inregistreaza istoricul medical.

La Iasi, de exemplu, doua femei au folosit cardul de sanatate la un bancomat, acestea declarand ulterior ca au confundat cartela de la CNAS cu cea de salariu. Reprezentantii bancii respective le-au restituit femeilor cardurile de sanatate si avertizeaza pe toata lumea sa fie vigilenta atunci cand introduce cardul in bancomat, intrucat cel de sanatate este folosit EXCLUSIV pentru servicii medicale.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top