Connect with us
Care este agenţia în care trebuie să joci la Loto pentru a câştiga

Știri

Care este agenţia în care trebuie să joci la Loto pentru a câştiga

În ce agenție trebuie să pui la Loto pentru a câștiga marele premiu. S-a dovedit clar că nu este nicio înșelătorie!

Un oraș din România pare să le poarte noroc jucatorilor. Marile premii de la Loto 6 din 49 s-au strans intr-un singur loc.

Pentru a treia oară, în ultimele cinci luni, premiul cel mare de la 6 din 49 a fost câştigat la o agenţie din Iaşi, aceeaşi unde, în 2010, un alt român a pus mâna pe cinci milioane de euro.

De asemenea, un ieşean a câştigat aproape un milion şi jumătate de euro, anul trecut în decembrie. Asta după ce, în octombrie, un alt jucător se alegea cu un milion de euro.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu, anunţ despre pensii: “Nu vor beneficia de majorări”

Luna cadourilor se apropie, astfel că un câştig suplimentar de bani nu strică niciodată.Potrivit astrologilor, există două ZODII care vor fi guvernate de “Zeii Norocului” în ultima lună din 2017.

De obicei, nu prea reuşesc să dobândească bani sau alte bunuri fără să depună un mare efort, dar de data asta, se schimbă macazul.

Aşadar, care sunt cele două zodii care vor da lovitura chiar şi dacă vor juca la Loterie? Acestea sunt Berbec şi Balanţă.

Se pare că, pentru nativii acestor zodii problemele din anii trecuți vor dispărea și se vor bucura de multe luni de liniște și armonie pe toate planurile: în dragoste, la serviciu și pe plan financiar.

Citeşte şi Lia Olguţa Vasilescu, anunţ despre pensii: “Nu vor beneficia de majorări”

Minimum 15 ani vechime! Asta este condiția impusă de autorități pentru că un român să poată deveni la un moment dat pensionar cu drepturi depline.

Altfel, rămâne un simplu asistat social, care va primi o viață întreagă pensia minimă.

De la 1 ianuarie, această a crescut de la 520 de lei la 640 de lei, însă majorările nu vor curge an de an, ci doar atunci când vor fi bani suficienți la buget, după cum a anunțat Olguța Vasilescu.

În plus, ei nu fi incluși în nouă Lege a pensiilor, deci nu vor avea venituri în funcție de punctul de pensie, care acum este de 1.000 de lei.

Există și o explicație pentru asta

Un român cu pensie socială a ajuns să primească aproape cât unul care a muncit pe brânci 30 de ani, în jur de 1.000 de lei.

”Vor fi pensionari doar cei care au o vechime în muncă. La ora actuală sunt amestecați oamenii care au cotizat o zi, cinci ani la pensie. Ceea ce nu este corect.

Nu vor fi considerați pensionari cei care sunt acum pe pensia minim garantată. Ei vor intră pe altă lege și vor primi indemnizație.

Nu trebuie amestecați cu ceilalți pensionari, unde va fi un calcul separat, în funcție de contributivitate”, a ținut să precizeze ministrul Muncii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top