Connect with us
Carmen Dan, momente grele după moartea soțului

Știri

Carmen Dan, momente grele după moartea soțului

Ministrul de Interne, Carmen Dan a vorbit despre momentele de după moartea soțului. Aceasta a povestit cum a reuțit să-și tină copilul departe de toate această poveste. Carmen Dan a declarat că îi este greu să vorbească despre acest moment trist din viața ei.

”Mi-e greu să vorbesc. Face parte din acea pauză pe care mi-am construit-o pentru a nu mă lăsa intimidată și pentru a găsi puterea și tăria să merg mai departe”, a declarat ministrul.

Carmen Dan a refuzat să citească tot ceea ce a apărut în presă și a spus că a avut lângă ea oameni care au ajut-o foarte mult.

„Am refuzat să citesc, au fost oameni buni lângă mine care m-au ținut de o parte în acele momente de tot ce s-a speculat. Nu o să mă vedeți vreodată vorbind despre aspecte care țin strict de latura personală, dar vă asigur că lucrurile nu au stat așa”, a mai povestit ministrul de interne.

Carmen Dan a vorbit ;i despre copilul pe care îl are, despre cum a vrut să-l țină departe de ochii presei și despre ce își dorește să facă în privința acestuia pe mai departe.

„Am rezistat pentru că am un copil și pentru că fiul meu trebuie ținut de o parte. Fiul meu trebuie să înțeleagă că mama lui, așa cum poate, pentru că foarte mult timp este afectat de activitatea mea de la minister și de la Parlament, îi este alături și are în ea un sprijin. Noi doi trebuie să ne avem unul pe altul până la capăt.

Carmen Dan, momente grele după moartea soțului

Așa că pentru mine a fost important să îl încurajez pe el, să mă asigur că el trece peste acele momente, că el nu este afectat deși nu se poate să nu fie afectat. Preocuparea mea a fost să mă asigur că el este cât se poate de bine în acele împrejurimi”, spune ministrul.

Ministrul de interne merge mai departe chiar dacă unii și-au făcut un scop din a jigni și a trimite tot felul de atacuri.

Mai sunt momente în care mă revolt, mă întreb la ce bun și îmi revin, mă repun pe linia de plutire și merg mai departe. Nu o să renunț pentru că și-au făcut unii un scop din a jigni, ataca, din a spune tot ce poate fi mai urât despre un om.

Citește și Detalii cutremurătoare în cazul morții soțului lui Carmen Dan. Ce spun anchetatorii

Atât timp cât știu că eu nu am greșit, că eu nu am avut niciodată un interes personal, atât timp cât știu că locul și rolul meu acolo este acela de a lucra în așa fel încât să le fie oamenilor, în măsura în care pot eu să schimb lucrurile în bine.

Citește și Carmen Dan este în doliu. Soțul Ministrului de Interne a murit

Împărtășesc ceea ce simt mai greu, dar o fac într-un spațiu securizat, cu copilul meu, cu familia mea, cu prietenii care îmi sunt aproape și care, chiar dacă nu le spun uneori ce mă macină, simt.’, a mărturisit Carmen Dan.

3 Comments

3 Comments

 1. ttt

  2018-07-23T17:30:54+03:00 at 17:30

  Dumnezeu nu da cu paru’. Mai urmeaza si alte evenimente nefericite.

 2. mihaela visinescu

  2018-07-23T15:07:48+03:00 at 15:07

  o secretara,o saracie a ajuns ministru ….horror !!!!!!! prostii la putere specific psd-isti

 3. Gigi

  2018-07-23T12:29:20+03:00 at 12:29

  Unde a declarat? Ciorditi materiale? Jurnalisti de trei parale. Interviul a fost pentru Romania TV.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top