Connect with us

Știri

Carmen Hara este cunoscuta pe plan international! Nu ai fi crezut niciodata ca poate fi in stare de asa ceva! Vezi ce a facut

Carmen Hara are blog pe revista arhicunoscuta Huffingtonpost. Articolele sale sunt iubite de publicul american

Celebra clarvazatoare din Romania, Carmen Hara, are blog pe Huffingtonpost. Aceasta a publicat deja mai multe articole care au fost primite foarte bine de publicul larg. Fiecare postare are sute de share-uri pe Facebook, dar si milioane de like-uri.

In descrierea profilului, Carmen Hara se recomanda ca fiind un cunoscut autor, psiholog si expert in relatii amoroase. Aceasta precizeaza ca a publicat si o carte in mai, 2015.

Articolele clarvazatoarei ating teme precum profilul sufletului pereche, dragoste, relatii amoroase, motivatie interioara, lectii de viata, etc.

Curiosii pot citi pe blogul lui Carmen Hara „Cele 7 calitati pe care le cauti intr-un suflet pereche”, „Adevarul despre emotiile si viata ta”, „Cele 6 secrete ale intimitatii emotionale”, „Cele 7 secrete pentru o relatie minunata” si multe alte articole asemenatoare.

Pentru mai multe lectii de viata din partea clarvazatoarei se poate accesa pagina ei din cadrul Huffingtonpost.

Nu te-am convins? Mai jos se poate citi un scurt paragraf dintr-un articol postat de celebra prezicatoare!

„Inradacineaza-te in aceste cinci temelii (multumire, intelepciune, rabdare, aacceptare, iubire) care iti vor ridica viata spre cele mai inalte culmi. Foloseste-le in relatia cu ceilalti, in relatia cu tine insuti, in cariera si in viata de zi cu zi pentru a-ti multumi sufletul.

Iubirea. Nimic nu este atat de cumplit incat sa nu poata fi salvat prin dragoste. Umple golurile din viata ta cu iubire: daca nu simti iubirea asa cum isi doresti, ofera iubire pretutindeni. Daca primesti iubire in mod gresit, arata iubire in mod corect. Chiar daca cineva te-a ranit, este in interesul tau sa ierti si sa continui sa iubesti. Iubirea ne inzestreaza cu o bucurie care nu poate fi descrisa de nimic; transforma iubirea in lumina calauzitoare.”

(„Cei cinci stalpi ai unei vieti fericite”)

Cine este Carmen Hara?

Cunoscuta Carmen Hara s-a nascut la Bistrita si a absolvit Scoala de arte din Bucuresti in 1978, dupa care a obtinut un Ph. D. la Albert University.

Aceasta a reusit sa obtina o diploma de master la Somerset University in psihologie. Desi Carmen a cochetat si cu muzica, ea este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog si astrofiziognomist si vorbeste fluent cinci limbi straine: engleza, franceza, italiana, maghiara si germana.

Dupa ce s-a mutat in SUA in anul 1983, Carmen Hara a devenit cunoscuta lumii intregi cand a prezis numeroase fapte care s-au adeverit unor oameni importanti din America. Prima persoana consiliata de Carmen Hara a fost actrita Candice Bergen, careia i-a spus in anul 1992 ca sotul ei va muri dar si ca fiica sa va avea nevoie de o operatie pe cord. Ambele predictii s-au confirmat!

Printre predictiile facute de celebra clarvazatoare se numara colapsul Uniunii Sovietice, moartea lui John Kennedy Jr., dar si evenimentele de la 11 septembrie.

Sursa foto libertatea.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top