Carmen Harra a ajuns pe mâna medicilor! Intervenția a fost făcută de urgență

În ultima vizită în România în care a înregistrat cinci melodii pentru noul album ce va fi lansat în această toamnă și a filmat, în două zile consecutive, două videoclipuri, Carmen Harra a ajuns pe mâna medicilor esteticieni.

În urma discuțiilor cu dr. Nico Ferariu și dr. Khalid Al-Falah de la Soma Clinic, vedeta ce trăiește peste Ocean a ales un revoluționar tratament cu laser, preferatul vedetelor de la Hollywood.Carmen Harra, intervenții la medicul estetician!

Carmen Harra, intervenții la medicul estetician!

„În urma discuției cu Carmen Harra am stabilit că cel mai bine i s-ar potrivi tratamentul Skin- Tyte – disponibil pe platforma laser Sciton Joule ce eliberează lumina infraroșie într-o secvență rapidă de impulsuri ușoare.

Este o tehnologie modernă de rejuvenare și corectare a laxității tegumentare. La finalul fiecărei ședințe este vizibilă fermitatea pielii, fiind o alternativă la alte proceduri invazive”, ne-a declarat dr. Nico Ferariu.

Acest tip de tratament are numerose beneficii: nu este dureros, nu necesită anestezie și nici timp de recuperare.

“Deși am ajuns în clinica unor medici chirurgi de estetică, plastică și estetică medicală mi-am dat seama că nu am nevoie încă de intervenții chirurgicale și că după doar o ședință de Skin – Tyte pielea mea va avea rezultatele dorite.

Programul de tratament a fost personalizat în funcție de nevoile tenului meu. Spre deosebire de alte proceduri estetice, aceasta garantează un control optim al intervenției și am obținut o piele fermă și tonifiată, cu o textură tegumentară vizibil îmbunătățită.Chiar și ridurile fine au fost reduse”, a mărturisit Carmen Harra.

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More