Connect with us

Știri

Vești de ultimă oră pentru soția Președintelui! Ce se întâmplă cu Carmen Iohannis

Carmen Iohannis ar putea fi audiată la Parchetul General în dosarul casei obţinute cu acte false peste două săptămâni.

Soţia Preşedintelui urma să fie chemată în urmă cu o săptămână şi jumătate, însă audierea a fost amânată deoarece cuplul prezidenţial se afla în Marea Britanie.

Dacă nu se va prezenta, se poate emite și un mandat de aducere pentru că ar fi a doua oară când s-ar tergiversa acest lucru.

Carmen Iohannis le-a transmis procurorilor de la Parchetul General, prin fax, că se află în imposibilitatea de a se prezenta pe 15 noiembrie la audieri, deoarece îl însoţeşte pe preşedintele Klaus Iohannis în vizita pe care o efectuează în Marea Britanie, au declarat surse judiciare, pentru AGERPRES.

Citește și: Carmen Iohannis NU merge la audieri. Ce le-a spus celor de la Parchetul General

Urmează ca procurorii să o citeze pe Carmen Iohannis pentru o altă zi.

Carmen Iohannis trebuia să se prezinte pe 15 noiembrie la Parchetul General pentru a fi audiată într-un dosar deschis ca urmare a unui denunţ în legătură sumele de bani obţinute de familia Iohannis din închirierea unui imobil.

Denunţul a fost depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentată de jurnalistul Răzvan Savaliuc, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a soţiei acestuia, Carmen Iohannis, precum şi împotriva notarului Radu Gabriel Bucşă, reclamaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Iniţial, denunţul a fost înregistrat în mai 2018 la DNA, declinat apoi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior la Parchetul General.

În denunţul depus la Parchet se arată că familia Iohannis a refuzat să restituie statului suma de 320.000 de euro, bani proveniţi din închirierea unui imobil din Sibiu care ar fi fost dobândit nelegal.

În noiembrie 2015, Curtea de Apel Braşov a decis definitiv anularea unui contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu deţinut de Klaus şi Carmen Iohannis.

Foto: hepta.ro.

2 Comments

2 Comments

  1. Contra

    2018-11-26T20:30:04+02:00 at 20:30

    La banii ei si eleganta ei de ce nu-si face o operatie estetica la fata? Corpul e ok. Lungimea rochiilor-nu. Nu are consiliere bune. Eu m-as baga, dar nu pot!
    Sunt sigura ca este o foarte buna si dedicata profesoara! Nu m-ar deranja sa capete titlul de Prima Doamna!

  2. Dan T

    2018-11-26T11:58:50+02:00 at 11:58

    Servitorii hotilor isi fac datoria: sicaneaza, prin orice mijloace pe cei care li se opun, mai ales pe presedintele tarii, K.Iohannis.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top