Connect with us
Casa care se construiește în doar șase zile. Cât de rezistentă este și cât costă

Știri

Casa care se construiește în doar șase zile. Costă mai puțin și este prietenoasă cu natura

Casa care se construiește în doar șase zile a fost inventată de un român. Mathe Laszlo, un bărbat născut la Zalău, a inventat un sistem revoluţionar ce permite construirea rapidă a unei case.

Sistemul românului garantează o conservare a energiei prin izolarea termică de până la 90%. Acest procedeu este deja folosit în SUA, Africa, Germania sau Austria, scrie graiulsalajului.ro.

Sistemul inventat de Mathe Laszlo reprezintă o tehnologie de construcţie folosită de mai mulţi ani în lume pentru locuinţe energo-economice, care se impune pe piaţă din ce în ce mai mult.

Românul și-a dorit să găsească o soluţie fiabilă atât pentru mediul înconjurător, cât şi pentru consumatori.

Cât de rezistentă este casa și cât costă

Sistemul românului permite construirea în doar șase zile a unei case, locuința fiind rezistentă la calamități și disponibilă pentru construcție în orice formă architecturală.

„Categoric este mai ieftin. Când vorbim de o casă la cheie cu acest sistem, putem obține costuri cu 20 – 30 % mai mici decât la o casă tradițională. Și aici vorbim de o construcție ecologică, fără lemn, prielnică mediului înconjurator, dar nu în ultimul rând perfect izolată”, spune Mathe Laszlo, inventorul tehnologiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top