Casa consilierului prezidențial Delia Dinu, spartă de hoți

Șuta Daniel
02.12.2018
Casa consilierului prezidențial Delia Dinu, spartă de hoți

Consilierul prezidențial Delia Dinu, în același timp șefa de protocol de la Cotroceni, s-a trezit cu casa prădată de hoți, conform presei centrale.

Polițiștii fac cercetări la casa șefei de protocol a lui Iohannis

Casa consilierului prezidențial Delia Dinu, șefa departamentului de Protocol al Președinției, care se află în Domnești, Ilfov, a fost spartă sâmbătă, chiar pe 1 Decembrie.

”Polițiștii din Ilfov au fost sesizați ieri, 1 decembrie, în privința acestui incident, iar în prezent, aceștia desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Dragoș Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov.

Delia Dinu este șefa Departamentului Protocol din Administrația Prezidențială. Ea a fost numită Consilier Prezidențial la data de 1 iulie 2016.

Delia Dinu activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază în perioada 2000-2012. Între aprilie 2005 și mai 2008 și-a desfășurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administrației Prezidențiale.

În perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale.

În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Washington 2012 și Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Seul 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *