Casa consilierului prezidențial Delia Dinu, spartă de hoți

Ultimul update: duminică 2 decembrie 2018 12:13 Data publicării: duminică 2 decembrie 2018 12:13
Autor , în Știri

Consilierul prezidențial Delia Dinu, în același timp șefa de protocol de la Cotroceni, s-a trezit cu casa prădată de hoți, conform presei centrale.

Polițiștii fac cercetări la casa șefei de protocol a lui Iohannis

Casa consilierului prezidențial Delia Dinu, șefa departamentului de Protocol al Președinției, care se află în Domnești, Ilfov, a fost spartă sâmbătă, chiar pe 1 Decembrie.

”Polițiștii din Ilfov au fost sesizați ieri, 1 decembrie, în privința acestui incident, iar în prezent, aceștia desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Dragoș Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov.

Delia Dinu este șefa Departamentului Protocol din Administrația Prezidențială. Ea a fost numită Consilier Prezidențial la data de 1 iulie 2016.

Delia Dinu activat în cadrul Serviciului de Protecție și Pază în perioada 2000-2012. Între aprilie 2005 și mai 2008 și-a desfășurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administrației Prezidențiale.

În perioada mai 2008 – august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale.

În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administrației Prezidențiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Washington 2012 și Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol – Seul 2014.

Indisciplinatul George
Indisciplinatul George
Sursa: Huff.ro
Comentarii