Connect with us

Știri

Casa Regală, anunţ de ultimă oră! S-a întâmplat seara trecută

Este o veste tristă care vine din Elveţia, dar din păcate adevărată. Casa Regală a venit cu noi precizări iar veştile care au fost oferite nu sunt deloc bune. Ce se întâmplă mai departe la Reşedinţa Regelui Mihai.

O importanta fata bisericeasca, Inalt Preasfintitul Iosif, Arhiepiscopul si Mitropolitul Ortodox al Europei Occidentale a mers sa-l viziteze pe Regele Mihai. Iar principesa Margareta si principele Radu au fost acolo sa-l intampine.

Chiar si in aceste momente, Inalt Preasfintitul Iosife este alaturi de Majestatea Sa, potrivit celor mai recente informatii din Elvetia, oferite de trimisul Antena 3.

Este o vizita care a fost programata de cateva zile. Starea de sanatate a Regelui este una neschimbata, este echilibrata. Majestatea Sa se simte ceva mai bine decat saptamana trecuta.

Este posibil ca Inalt Preasfintitul sa ii spuna cateva rugaciuni de alinare si de intarire, pentru ca Majestatea Sa este un om cu credinta in Dumnezeu.

Principesa Margareta nu doreste ca Regele Mihai sa fie filmat in suferinta

A trecut o saptamana de cand starea Regelui Mihai a dat emotii tuturor. Acum, se simte mai bine, este constient, iar in ultimele 4 zile a vorbit cu cei din jur, scrie TVR.

Vesti bune, din Elvetia. Majestatea Sa Regele Mihai este constient in cea mai mare parte a timpului, vorbeste, recunoaste persoane, scrie TVR. Starea de sanatate s-a imbunatatit de cinci zile si a inceput sa vorbeasca cu cei din jur.

Informatiile au fost furnizate, luni seara (13 noiembrie), cand Principesa Mostenitoare a iesit din resedinta privata a Regelui, din Aubonne, pentru corespondentul TVR, Camelia Csiki. Principesa Margareta a refuzat sa ne acorde un interviu si a spus ca nu doreste nici ca Regele Mihai sa fie filmat, asa in suferinta, pentru ca Majestatea Sa vrea sa ramana in amintirea romanilor asa cum a fost in cei 96 de ani, in putere, demn.

Citeşte şi Din păcate, o VESTE tristă din Elveţia! Anunţ oficial al Casei Regale

Regele Mihai I, ultima veste! Este o veste tristă dar din păcate adevărată. Casa Regală a venit cu noi precizări iar veştile care au fost oferite nu sunt deloc bune. Ce se întâmplă mai departe la Reşedinţa Regelui Mihai.

Andrew Popper, șeful Casei Regale, a vorbit despre starea de sănătate a Regelui Mihai, dar și despre situația fostului principe Nicolae.

Popper a dezvăluit că fostul principe a primit o alocație lunară din partea Regelui după ce a fost exclus din linia de succesiune, dar a pierdut-o după numai câteva luni din cauza faptului că a încălcat cererea de a părăsi România.

Adrew Popper a explicat că starea de sănătatea a Regelui Mihai este foarte precară.

“Medicii își concentrează eforturile pentru a menține pe Majestatea Sa fără dureri. Pentru moment starea s-a stabilizat. Are și momente în care este conștient și momente în care este mai puțin conștient”. El a explicat și de ce nu au mai apărut în ultimii ani comunicate cu starea de sănătate a fostului suveran: “Medicii elvețieni nu pot da comunicate despre starea de sănătate a Regelui pentru că legea și etica nu le permit”.

El explicat și lipsa pozelor cu Regele Mihai prin faptul că i-a ar ataca demnitatea dacă s-ar publica fotografii cu el într-o stare avansată de degradare.

Popper a povestit că s-a văzut ultima oară cu Regele Mihai în luna martie a acestui an, când au petrecut o zi întreagă împreună, “Am plecat satisfăcut pentru că l-am găsit liniștit și împăcat cu toate cele lumești. Am vorbit despre perioada copilăriei sale, despre perioada războiului, despre actul de la 23 august, despre relația cu rușii. Avea puterea să privească acele evenimente dramatice cu o doză sănătoasă de umor”, a explicat șeful Casei Regale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top