Connect with us

Știri

Casa Regală este în doliu. Mesaj de ultimă oră, plin de lacrimi şi durere

Este doliu la Casa Regală! La câteva ore de la aflarea cumplitei vești, Familia Regală a transmis un mesaj. Mesajul este unu cât se poate de emoţionant. Vestea că Stela Popescu a murit a ajuns și la Casa Regală.

Familia Regală deplânge „cu mare tristeţe” moartea actriței Stela Popescu. În mesaj este menționat și faptul că regele Mihai i-a conferit îndrăgitei actriţe, în anul 2013, prin intermediul principesei Margareta, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo.

„Familia Regală a României a aflat cu mare tristeţe de trecerea la cele veşnice a marii actriţe Stela Popescu.

Strălucită reprezentantă a teatrului de revistă, demnă urmaşă a lui Constantin Tănase, Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935 în oraşul Orhei din Regatul României.

A avut o carieră de aproape şase decenii în teatru, film, radio şi televiziune. A fost una dintre cele mai iubite artiste ale scenei româneşti”, se arată în postare. (…)

În seara de 3 septembrie 2013, la Castelul Peleş, Majestatea Sa Regele i-a conferit Stelei Popescu, prin intermediul Principesei Moştenitoare Margareta, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo,

‘pentru întreaga sa carieră în teatru, televiziune, cinematografie şi teatru radiofonic, prin care a adus bucurie, speranţă, dragoste şi căldură în casele românilor; pentru demnitatea şi profesionalismul ei, pentru pasiunea

pentru artă şi pentru oameni; pentru poziţia şi iniţiativele sale publice, prin care încearcă să aducă alinare şi bucurie celor mai defavorizaţi dintre români; pentru că reprezintă un simbol al culturii contemporane româneşti,

cu valenţe universale, fiind cea mai mare artistă română de revistă a tuturor timpurilor; pentru susţinerea publică a valorilor şi principiilor Dinastiei Naţionale”, se arată în mesajul transmis de Casa Regală.

Citeşte şi Stela Popescu a murit! Cine îi va moşteni toată averea

Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Artista a fost găsită moartă în curtea casei din București, după ce ar fi căzut pe stradă.

Stela Popescu nu a vorbit de prea multe ori despre familia ei, iar cea mai mare curiozitate a publicului a fost nu doar ce avere a strans artista, ci mai ales cine o va mosteni!

Doamna teatrului romanesc, Stela Popescu, a facut de multe ori confesiuni uluitoare despre trecutul ei, cat si despre relatia cu iubire vietii ei, regretatul regizor Puiu Maximilian, pe care l-a considerat sufletul ei pereche.

Artista a ocolit de cele mai multe ori sa vorbeasca despre decizia pe care a luat-o atunci cand s-a hotarat sa nu aduca pe lume copii, desi a fost casatorita atatia ani. A spus doar ca nu a fost in totalitate decizia ei, ci si a regretatului sot care a avut un cuvant de spus.

Stela Popescu s-a stins din viaţă la 81 de ani

Ea a decis sa faca public faptul ca a adoptat un copil, mai exact pe fiica fratelui ei, Doinita, care a venit in Romania la varsta de 15 ani si s-a lipit imediat de inima matusii ei, scrie antena3.ro

Dupa ce au ajuns sa se sprijine reciproc si sa-si imparta afectiunea, in ecuatie a intrat si nepoata Stelei Popescu, de care artista a prins drag imediat, ba chiar a sfatuit-o sa se apuce de actorie. Zis si facut! Stanca, intrucat asa o cheama pe tanara, s-a apucat de Universitatea Nationala de Arta teatrala pe care a absolvit-o cu succes, iar acum activeaza ca director de film.

Citeşte şi Un asteorid se va apropia ”destul de mult” de Pământ pe 17 decembrie

1 Comment

1 Comment

  1. TARANUL REVOLTAT

    2017-11-25T12:27:30+02:00 at 12:27

    Probabil ca, fostul rege Mihai I, este imbalsamat de mult, mostenitorii pastrandu-l asa pana vor pune mana pe ªciolanul de ros din Romania pus la dispozitia lor de „mizerabilul Tariceanu”, asa se explica si „interzicerea oricui ar vrea sa-l viziteze” in afara oamenilor de casa platiti de ei pentru a pastra tacerea, inclusiv nepotul Nicolae. Dar, curios, ce spun monarhistii … tacere, ce parare au despre urmasii fostului rege, o femeie in varsta de peste 70 de ani si un consort mai tanar cu vreo 15 ani, fara copii, ceilalti mostenitori, niste … NECUNOSCUTI fara nici o importanta si relevanta pentru poporul roman !!!.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top