Connect with us
Casa Regală este în doliu. S-a stins din viață la 83 de ani

Știri

Casa Regală este în doliu. S-a stins din viață la 83 de ani

Prinţul Henrik, soţul reginei Margrethe a II-a a Danemarcei, a decedat marţi noaptea, la vârsta de 83 de ani, a anunţat casa regală daneză, într-un comunicat preluat de DPA.

Prinţul suferea de o afecţiune pulmonară, pentru care a fost tratat din ianuarie la Rigshospitalet (spitalul regatului) din Copenhaga, de unde a fost externat când starea i s-a înrăutăţit.

El a murit în somn, la palatul Fredensborg, la circa 40 de kilometri la nord de capitală, avându-i alături pe regină şi pe cei doi fii.

Prințul Henrik a murit la 83 de ani

Acesta a murit în somn, la palatul Fredensborg, la circa 40 de kilometri la nord de capitală, acolo unde a vrut să-şi petreacă ultimele zile din viaţă.

Prinţul Henrik i-a avut alături pe regină şi pe cei doi fii. Prinţul Henrik s-a retras din viaţa publică în urmă cu doi ani, din cauza stării precare de sănătate.

De asemenea, el a anunţat oficial că nu-şi doreşte să fie îngropat lângă soţia lui. Regina Danemarcei va fi înmormântată la catedrala Roskilde, însă prinţul a spus că el nu-şi doreşte acest lucru.

Citește și Ion Crăciunescu s-a stins din viață. Este doliu în lumea politică

Este doliu în lumea politică din România după moartea unui important lider PNL. Ion Crăciunescu, fost lider al PNL Gorj, a decedat!

Organizaţia din care a făcut parte şi-a exprimat regretul faţă de dispariţia acestuia.

Ion Crăciunescu, fost vicepreşedinte al PNL Gorj şi consilier judeţean în mandatul 2008-2012, s-a stins din viaţă.

Organizaţia judeţeană Gorj a Partidului Naţional Liberal îşi exprimă profundul regret şi transmite condoleanţe familiei îndurerate.

Citește și Doliu pentru o celebră jurnalistă după ce i-a murit soţul

Nic Sârbu, soţul jurnalistei Simona Tache s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Jurnalistul a lucrat mulţi ani la Academia Caţavencu.

Anunţul morţii lui Nic Sîrbu a fost făcut pe o pagină de socializate chiar de soţia acestuia, Simona Tache. Jurnalista spune că ultimul an a însemnat o uriaşă suferinţă pe care a trăit-o aşa cum şi-a trăit toţi cei 43 de ani.

Nic Sârbu a intrat în presa de știință în 1985

“Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriașă suferință, pe care a trăit-o așa cum și-a trăit toți cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător și îndrăgostit de viață, până la ultima respirație.

Trupul care i-a aparținut va fi incinerat marți, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești. Dacă doriți să vă luați rămas bun, o veți putea face la o oră pe care o voi anunța mâine, printr-o editare a acestei postări. Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului.

Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală”, a scris Simona Tache pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top