Connect with us
Casa Regala si anuntul despre Regele Mihai

Știri

Casa Regala si anuntul despre Regele Mihai: „Nu ne ramane decat SA NE RUGAM”

Casa Regala si anuntul despre starea de sanatate a Regelui Mihai au starnit ingrijorare in randul sustinatorilor si apropiatilor familiei regale. Conform Agerpres, principele Radu considera ca nu exista niciun motiv de ingrijorare imediata in ceea ce priveste starea de sanatate a suveranului. Totodata, acesta a mai declarat luni ca nu exista nici indicii ca Regele Mihai va fi mai bine in viitorul apropiat.

„Lucrurile sunt asa cum oricine si le poate imagina. Nici regele, nici regina nu pot sa mearga spre mai bine. Partea buna a lucrurilor este ca nu exista niciun motiv de ingrijorare imediata, in sensul ca organismul functioneaza, dar la fiecare saptamana si luna care trece este din ce in ce mai fragil si din ce in ce mai in nevoia de a fi ajutat”, a precizat principele Radu, la marcarea a 140 de ani de la infiintarea Crucii Rosii Romane.

„Majestatea Sa citeste scrisorile pe care le primeste, uneori cere ca la un anume lucru sa se raspunda sau nu, citeste stirile. Am vorbit de ziua mea la telefon, pur si simplu i-am auzit glasul pe 7 iunie si din acest punct de vedere suntem cu totii foarte bucurosi ca nu s-a primit inca niciun telefon cu o veste proasta.

Citeste si: Regele Mihai a dat ANAF in judecata. Miza o reprezinta milioane de lei

ULTIMA ORA: In ce stare se afla Regele Mihai! Anuntul Casei Regale

Dar niciunul din noi nu-si face iluzii ca acest lucru este o vindecare”, a mai spus principele Radu. e asemenea, acesta a indicat ca atat regele, cat si regina sunt „asistati de echipe extraordinar de competente si cu foarte multi oameni, medici si infirmiere din mai multe clinici”.

„Asa ca nimeni nu poate oferi Majestatilor Lor mai mult decat au acum. Au dragostea oamenilor, pana si doua maicute sunt alaturi de ei la Obone. Doua maici care au stat ani de zile alaturi de ei. Asa ca si acest confort spiritual il au. Nu ne ramane decat sa ne rugam sa dureze aceasta stare trista de lucruri in limitele demnitatii”, a subliniat principele Radu. Declaratiile acestuia vin in contextul in care Regele Mihai a fost externat in luna martie dintr-o clinica din Lausanne (n.r. – Elvetia) intr-o stare generala stabila. Diagnosticele puse de echipa medicala au fost carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top