Știri

Câștigător Eurovision România 2017: Ilinca și Alex Florea – Yodel It!

Câștigător Eurovision România 2017. Ilinca și Alex Florea au căștigat finala Eurovision România de anul acesta. Perechea a reușit să obțină cele mai multe din voturile publicului.

Melodia câștigătoare este piesa Yodel it! Ilinca Băcilă a uimit jurații de la “Vocea României 2014” prin talentul sau de a face yodeling. Alex Florea este un solist vocal si actor din Constanta. Și el a participat la Vocea României, ediția din 2015.

Compozitorul piesei este Mihai Alexandru. Textiera este Alexa Niculae. Melodia câștigătoare este descrisă drept o piesă energică, ce îmbină elemente pop, hip hop, yodeling cu influenţe rock.

Câștigătorul Eurovision România 2017 va intra în semifinalele competiției de la Kiev, care se vor desfășura pe 9, respectiv 11 mai. Marea finală va avea loc în data de 13 mai 2017.

Citește și: Eurovision România 2017 FINALA: Toate piesele!

Zece melodii au intrat în competiție. Acestea au fost Ana Maria Mirică – „Spune-mi tu”, Tavi Collen și Emma – „We own the night”, Maxim – „Adu-ţi aminte”, Ramona Nerra – „Save Me”, Eduard Santha – „Wild Child”, Instinct – „Petale”, Cristina Vasiu cu „Set the Skies on Fire”, Mihai Trăistariu – „I Won’t Surrender”, Xandra – „Walk on By” și Ilinca feat. Alex Florea – „Yodel It”.

Finala Eurovision România a fost transmisă de TVR.

Ilinca feat. Alex Florea – Yodel it – câștigător Eurovision România

Ilinca si Alex Florea EUROVISION 2017 from 2 on Vimeo.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-03-05T23:26:38+02:00 23:26

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More