Connect with us
Câștigătorul Eurovision 2017 are grave probleme de sănătate. Salvador Sobral are probleme cu inima și poartă cu el...

Știri

Câștigătorul Eurovision 2017, poveste emoționantă. Medicii nu îi mai dau mult de trăit

Portughezul Salvador Sobral a câştigat aseară, la Kiev, marele premiu al Eurovision 2017 cu melodia „Amar Pelos Dois”. Tânărul de 27 de ani a cucerit publicul cu vocea, dar și cu piesa, care este inspirată din povestea sa de viață.

Drama marelui câștigător la Eurovision 2017

Grav bolnav de inimă, Salvador are nevoie de un transplant de cord. În caz contrar medicii dându-i doar câteva luni de trăit. Piesa „Amar Pelos Dois” este scrisă chiar de sora lui, Luisa, despre care Salvador a spus că este „cel mai bun compozitor din lume”. Melodia spune povestea unei singure inimi care trebuie să bată şi să iubească cât pentru două persoane, potrivit stiripesurse.ro.

Povestea lui tristă şi faptul că trebuie să poarte mereu un stimulator cardiac a impresionat în egală măsură cu interpretarea sa de o sensibilitate ieşită din comun.

Presa a scris înainte de finala Eurovision 2017 că medicii i-ar fi spus lui Salvador că, dacă până la finalul anului nu face un transplant de cord nu are prea mari şanse să supravieţuiască. Portughezul a ascuns problemele de sănătate, convins fiind că va putea impresiona oamenii doar prin cântecul lui. Şi a reuşit! A făcut-o în semifinală, dar şi în finala de sâmbătă seară.

Când a fost desemnat învingator al selecţiei naţionale şi a trebuit să urce din nou pe scenă, a avut nevoie de ajutorul surorii pentru a cânta. La fel s-a întâmplat şi după câştigarea finalei Eurovision 2017. Însă de acestă dată nu pentru că s-ar fi simţit rău, ci, probabil, ca o formă de recunoştinţă arătată Luisei.

Din cauza problemelor de sănătate, participarea lui Salvador la Eurovision 2017 chiar a fost pusă la un moment dat sub semnul întrebării.

„Este evident deja că am nişte probleme de sănătate şi nu pot fi plecat atât de mult. Şi chiar am crezut că nu voi putea pleca deloc. Apoi, cred că doctorii au fost şi ei entuziasmaţi de toată povestea şi au spus: Hai să încercăm să facem asta. Să încercăm să găsim o cale de mijloc. Dacă ai putea să mergi doar pentru o săptămână şi să meargă cineva cu tine. Şi acum sunt bine, sunt pregătit”, a spus concurentul.

Articole pe aceeași temă:

EUROVISION 2017 – Portugalia a câștigat! Fundul unui fan în direct la TV
EUROVISION 2017: Cei mai sexy bărbați din concurs

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top