Connect with us

Știri

Cat valoreaza impreuna MADONNA, ALICIA KEYS, RIHANNA si BEYONCE

Prezente la lansarea celui mai nou serviciu de streaming audio, Tidal (creatie a lui Jay-Z), Madonna, Alicia Kyes, Beyonce si Rihanna au incantat publicul de la New York cu aparitiile lor. Stii ca cele patru dive ale muzicii internationale ”costa” impreuna 1 miliard de lire sterline?

Jurnalistii de la dailymail.co.uk au calculat averile pe care le puteti vedea in fotografia articolului. Cele patru cantarete care zambesc in fata camerei o fac pe bani multi: Madonna are cea mai mare avere dintre toate – 538 milioane lire sterline -, urmata de Beyonce cu 296 milioane, Alicia Keys cu 33 milioane si Rihanna cu 32.

CITESTE SI: ROBBIE WILLIAMS II OFERA CASELE LUI ZAYN MALIK

Averile celor patru sunt in continua crestere mai ales ca Madonna se pregateste de la vara pentru noul ei turneu, Rebel Heart Tour, avand un nou album pe piata iar Beyonce are din clipa de fata unul din cei mai bogati soti, care si-a lansat un serviciu muzical ce concureaza cu Spotify si YouTube.

Fotografia cu cele 4 dive a facut inconjurul retelelor de socializare, utilizatorii din toata lumea dorin chiar sa le vada cantand impreuna o super piesa.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top