Connect with us
Cătălin Măruță a vorbit despre sarcina soției sale Andra

Știri

Cătălin Măruță a vorbit despre sarcina soției sale Andra

Cătălin Măruță a vorbit la Click Live despre sarcina soției sale mult vehiculată în presă.

”După David și Eva ce nume de botez o să urmeze?”, sosește, în sfârșit, întrebarea care încearcă să îl aducă pe Cătălin în ”zona” delicată a unei alte sarcini în familia Măruță.

”Ne-am dori foarte tare și ne place să avem o familie numeroasă, dar vreau să îți răspund, indirect, la chestia asta, Andra nu e însărcinată. (n.r. – zâmbește ) Observ toată povestea asta, zilnic, și îmi place să o spun tranșant. Dacă ar fi însărcinată ți-aș spune. Nu, nu e însărcinată. Dar ne mai dorim copii, însă Andra nu e însărcinată. Mă amuză foarte tare când văd tot felul de știri. Noi, eu și Andra, am fost niște oameni care niciodată nu s-au ascuns. Nu e însărcinată acum Andra, așteptăm să mai crească puțin și Eva. Când se va întâmpla, cu siguranță vom spune”, a fost răspunsul dat de Cătălin.

Maruță despre sarcină: „Ne dorim tare mult încă un copil”

”E liniște în casă dacă Andra răgușește”, a spus Cătălin Măruță la un moment dat, zâmbind, iar discuția a deviat, imediat, către presupusa sarcină a Andrei.

”Care a fost prima ta reacție atunci când Andra te-a anunțat că o să mai ai un băiat, ca apoi, peste ani, să afli că vei mai avea și o fetiță?”, a întrebat moderatorul.

”Ne-am dorit foarte tare să avem copii. Mi-aduc aminte foarte clar când a venit David pe lume, când a venit Eva pe lume… Și m-am bucurat nespus de tare, da. Mi-aduc aminte momentele alea, n-ai cum să le uiți. La primele ecografii, Andra mereu povestea că acolo (n.r. – în burtică ) este… Măriuca, este o fetiță. Și n-a apărut… Măriuca, a apărut David. Dar a apărut și Măriuca după patru ani. E o diferență de patru ani între ei”,a răspuns Cătălin Măruță.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top