Connect with us
catalog evomag black friday 2017

Știri

Catalog evoMAG Black Friday 2017. Oferte, reduceri și promoții

Catalog evoMAG Black Friday 2017. evoMAG dă startul ultimelor reduceri din campania de Black Friday 2017. În perioada 17-19 noiembrie 2017, în limita stocului disponibil, pasionații de cumpărături online pot cumpăra cu reduceri de până la 75%.

CLICK AICI să vezi oferta evoMAG de Black Friday 2017!

Mai exact aceste reduceri vor fi aplicate petrnu circa 30.000 de unități, din aproape toate categoriile de produse pe care retailerul online le are pe site-ul său.

Anul acesta, evoMAG introduce în oferta de Black Friday, în parteneriat cu SmartExperience, pachete cu experienţe şi activităţi pentru petrecerea timpului liber, cu discounturi de până la 43%.

Runda finală de Black Friday aduce la evoMAG preţuri mai mici şi pentru telefoane mobile şi accesorii, tablete, laptopuri, televizoare şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.

Catalog evoMAG Black Friday 2017 – La ce produse pregătește retailerul reduceri

Catalog evoMAG Black Friday 2017. evoMAG oferă reduceri pentru telefoane, televizoare, SSD-uri, smartphone-uri din gama Iphone, ultabook-uri,

Clienţii pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, dacă vor accesa un credit online de la Credius. În acest fel vor putea beneficia de cel mai mic preţ de pe piaţă pentru produsele dorite.

Mai mult decât atât, evoMAG oferă opţiuni de plată în rate, în parteneriat cu mai multe instituţii financiar-bancare şi nebancare.

În ceea ce privește livrarea produselor, retailerul anunță că jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii.

evoMAG este o companie de comerț electronic care comercializează peste 120.000 de produse IT&C electrocasnice, auto, de îngrijire personală și produse destinate nou-născuților. Compania a fost înființată în anul 2005, iar în prezent site-ul este vizitat zilnic de peste zeci de mii de persoane.

evoMAG face parte din grupul Evolution, alături de WatchShop.ro, magazin online care vinde ceasuri originale și Toyz.ro, magazin online specializat în vânzarea de jucării. Grupul Evolution a realizat în 2013 o cifră de afaceri de 17 milioane de euro.

Mihai Pătrașcu este CEO-ul evoMAG.

„Vrem să ne deschidem către pieţele din Bulgaria şi Ungaria. Sperăm ca în a doua jumătate a anului să putem intra. La EvoMag avem undeva la 60.000 de produse. Pro­babilitatea ca din aceste produse să găseşti produse com­pe­titive pe piaţa din România pentru piaţa din Ungaria şi Bulgaria este foarte mare“, a spus Mihai Pătraşcu, la începutul acestui an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top