Catalog Fashion Days Black Friday 2017: Toate ofertele

Încă din seara zilei de 16 noiembrie, Fashion Days a anunţat că dă startul campaniei de Black Friday de anul acesta. Un catalog cu 1 milion de produse la reduceri este deja disponibil! Retailerul a dat drumul la campanie în aplicația sa!

CLICK AICI să vezi ofertele de la Fashion Days!

Update: In cateva momente, se va da startul campaniei de Black Friday 2017 la Fashion Days si pe variantele desktop si mobile ale site-ului. Puteti accesa linkul de mai sus pentru a vedea ce puteți găsi pe site-ul retailerului de obiecte vestimentare!

Update, 22.11: Fashion Days are printe altele oferte care vor include și rochii de damă de la cele mai cunoscute firme. Acestea vor beneficia de prețuri foarte bune, cu ocazia acestei zile de mari reduceri.

Reprezentanţii comerciantului susţin că Black Friday-ul de anul acesta va fi cel mai mare de până acum. Oferta este una diversificată şi va cuprinde şi branduri de lux, precum poşete Prada, diamante sau accesorii de lux.

Startul campaniei de Black Friday 2017 la Fashion Days se va da în jurul orelor 20.00.

Catalog Fashion Days Black Friday 2017: Ce produse sunt la ofertă

Special pentru această campanie au fost făcute achiziţii de diamante, genţi şi accesorii de lux. Sunt disponibile branduri precumClogau, Prada şi Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

De asemenea, sunt disponibile şi articole semnate Burberry, Valentino, Jimmy Choo, Rado. Clienţii le vor putea găsi pe acestea pe site şi în aplicaţia de mobil.

Stocurile includ peste 300.000 de produse de îmbrăcăminte pentru femei, 200.000 de produse de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, 150.000 de articole vestimentare pentru copii.

De asemenea, pe stoc mai sunt 100.000 de articole de încălţăminte de sezon pentru bărbaţi, 150.000 de articole de încălţăminte pentru femei. În ofertă mai regăsim 50.000 de rochii şi 20.000 de ceasuri.

Retailerul a dat unele detalii şi despre ofertele care vor fi afişate de Black Friday 2017. Astfel, o bijuterie Frez Wilie ar putea fi achiziţionată la preţul de 1290 de lei. o pereche de pantofi de damă Valentino la 1790 de lei, o pereche de pantofi de damă Jimmy Choo la preţul de 1690 RON sau o geantă de femeie de la Prada la 6690 de lei.

Fashion Days a anunţat de Black Friday 2017 reduceri care pot ajunge şi la 90%!

Catalog Fashion Days Black Friday 2017: Surprize pregătite celor care cumpără online

Totodată, magazinul a anunţat şi o surpriză pentru pasionaţii de cumpărături online. Dacă plăteşti cu cardul Visa, vei primi garantat un voucher de 50 de lei pentru cumpărăturile viitoare pe Fashion Days.

„Orice comandă de minimum 300 lei pe care o plasezi din contul tău Fashion Days şi pe care o plăteşti cu orice card debit sau credit Visa, primeşti garantat un voucher de 50 lei. Înainte de a începe cumpărăturile, asigură-te că datele cardului tău sunt salvate în cont. Astfel, poţi face cumpărăturile mult mai rapid”, se arată într-un anunţ al Fashion Days.

Povestea Fashion Days a început în 2009, cu misiunea de a oferi acces la branduri exclusive menite să contribuie la o schimbare pozitivă a look-ului și a stilului. În anii ce au urmat, compania a evoluat și a devenit astfel un produs complet: un shop online cu o diversitate impresionantă de produse și branduri, accesibile oriunde și oricând.

Oferta acestui retailer cuprinde branduri foarte cunoscute. United Colors of Benetton, GUESS, Esprit, Love Moschino, Zee Lane, Next, Mango, Calvin Klein, Nike, New Balance sau Adidas sunt doar câteva dintre brandurile de top unde regăsești o mulțime de haine online, dar și încălțăminte și accesorii.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-11-16T23:56:46+02:00 23:56

Acest site foloseste cookies.

Read More