Connect with us

Știri

Cati romani au dat buluc sa-si cumpere APPLE WATCH din aur

>

Ceasurile Apple, Apple Watch, Apple Watch Sport si Apple Watch Edition s-au vandut destul de bine in tara noastra, scrie playtech.ro. Acestea pot fi achizitionate de romani prin QuickMobile.

Potrivit reprezentantilor Quickmobile in doar doua saptamani de precomanda s-au vandut 300 de ceasuri Apple Watch in tara noastra. Ceea ce este si mai interesant este faptul ca romanii nu s-au limitat doar la ceasurile Sport si Apple Watch ci au cumparat si cea mai scumpa versiune, cea din aur.

CITESTE SI: MASACRUL CARE A AVUT LOC IN NEPAL ANUL TRECUT, CAUZA CUTREMURULUI?

10 romani si-au cumparat Apple Watch Edition (versiunea gold), acesta costand intre 49.999 lei si 79.999 lei. A fost o surpriză și pentru noi achiziția celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei și 7 bărbați care au plătit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, spune reprezentantul QuickMobile despre cumparatori.

Ceasurile Apple s-au epuizat in doar cateva ore in China si face ravagii in toate colturile lumii. Apple Watch se poate conecta doar la iPhone 5, 6 si 6+ oferind interfete NFC, Bluetooth 4.0 si Wi-fi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top