Connect with us
Cauza decesului lui Ilie Micolov. Un apropiat a spus adevărul

Știri

Cauza decesului lui Ilie Micolov. Un apropiat a spus adevărul

Ilie Micolov, interpretul și compozitorul piesei „Dragoste la prima vedere” s-a stins din viață astăzi, după lupte acerbe cu mai multe boli. Însă, surse apropiate artistului spun că alte probleme ar fi dus la moartea artistului.

Artistul trăia o adevărată dramă. Un apropiat al lui Ilie Micolov a povestit defapt care era situația.

„Ilie a fost abandonat de multă vreme de soția și de fiica să, pur și simplu, a fost lăsat să moară singur! S-a spus că a închis ochii la un spital din București, nimic mai fals! Omul acesta, marele artist, și-a dat ultima suflare în casa unei familii de prieteni din localitatea Oglinzi din Târgu Neamț!

El locuia acolo de o bună bucată de vreme, fiindcă apropiații l-au dat uitării și nu s-au mai interesat de el! În plus, nu mai putea sta în București! Ilie era supraponderal și nu avea cine să aibă grijă de artist în apartamentul din Capitală, avea nevoie de cel puțin două persoane care să îl transporte prin casă sau la toaletă.

Medicii de pe ambulanță au dat un verdict extrem de grav

Cu toate acestea, în momentul în care i s-a făcut rău, pe la ora 10.00 și medicii de la salvare au venit să îl resusciteze, fiindcă nu mai putea să respire, s-a dat un verdict și mai grav.

Ilie avea metastaze osoase și nu s-a mai putut face nimic pentru el! În ciuda intervenției doctorilor de la Ambulanță, într-un final s-a constatat decesul. Dumnezeu să-l ierte”, a spus apropiatul lui Ilie Micolov, pentru wowbiz.ro.

Citește și Ilie Micolov a murit. Una din piesele lui va rămâne în istorie

Ilie Micolov a murit în această dimineață. Artistul va rămâne pentru mult în inimile românilor iar piesa Dragoste la prima vedere va rămâne cu siguranță în istorie. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top