Connect with us
Cauza mortii lui Dan Condrea. Unde va fi inmormantat afaceristul

Știri

Cauza mortii lui Dan Condrea: POLITRAUMATISM. Unde va fi inmormantat

Institutul de Medicina Legala va anunta astazi care este cauza mortii lui Dan Condrea. O informatie aparuta pe surse spune ca omul de afaceri nu ar fi facut infarct, ci a avut parte de o moarte violenta.

16:08 Pe certificatul de deces al omului de afaceri cauza mortii trecuta este politraumatism accident rutier.

15:20 Dan Condrea nu bause alcool si nu a luat medicamente inainte de producerea accidentului.

Surse din cadrul IML (Institutul de Medicina Legala) Ilfov sustin pentru presa centrala ca Dan Condrea nu a facut accident vascular cerebral, ci a murit in urma impactului masinii sale cu copacul. A avut parte de o moarte violenta, avand leziuni de neimaginat si coloana vertebrala distrusa, anunta Antena 3.

10:30 Trupul neinsufletit al omului de afaceri va fi ridicat astazi si va fi dus la cimitirul Sfanta Vineri la ora 13, loc in care va fi inmormantat. Fosta sotie a lui Dan Condrea l-a recunoscut pe afacerist dupa haine, insa medicii vor stabili in urma testelor ADN daca victima este 100% Dan Condrea.

Un martor al accidentului in care a murit Dan Condrea face declaratii explozive

Procurorul Elodiei preia cazul Condrea

Criminalist: Exista o varianta de identificare dupa amprentele papilare

„Mai exista o varianta de identificare dupa amprentele papilare. Aceste amprente sunt comparate, o data daca avea amprentele in sistemul politienesc sau pot fi prelevate urme papilare de pe birou, de acasa, de locuri pe care sigur le-a atins”, a explicat criminalistul Dan Antonescu la Antena 3.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a avut un accident mortal duminica seara. Acesta urma sa fie audiat la Parchetul General in dosarul dezinfectantilor diluati a doua zi de dimineata, motiv pentru care au aparut o serie de speculatii in legatura cu o mana criminala in acest caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top